dneska jsem úplně vyřízená (pocit, že na mě leze nějaká chřipečka nebo tak - kolena se podlamují, v hlavě hučí), tak jsem si říkala, že teda se stavím jen na chvilku za Nedoušem... nakonec jsem na něj hodila sedlo a chvíli jsme jezdili po jízdárně - totální trága :-)... On to jednak neumí (on umí chodit po cestě, rovně), za druhé do toho vnáší svou logiku (vzala jsem ho podívat se na sudy, zastavili jsme, sud očuchal, tak jsem ho pobídla o dva kroky kupředu, ještě jsem do sudu kopala, aby duněl - aby se chudáček koníšek nelekl, kdyby něco žeáno.... no takže pak kdykoliv jsem mu otočila čumák k sudům, tak se zatvrzele coural k sudům (otočit ho bylo jak otáčet tank) a tam se zastavil, asi abych mohla do sudu zase kopat.... jako mě ti QH totálně umrtvují... :-))
Ale zase když jsme končili, tak jsem si říkala, že bychom mohli zvládnout vrátka - a zvládli jsme - otevřít a projít naprosto na jedničku, pak spíš nechápal, že je potřeba je zase zavřít (na jízdárnu vedou dvoje vrata, takže je potřeba je mít zavřený), ale i to jsme si napodruhý vysvětlili.... ráda bych si přičetla kladné body za to, jaký jsem úžasný jezdec, ale obávám se, že úžasnost je na straně koně / předchozích jezdců či trénérů - zjevně vrátka obsluhovat umí a dělal to před tím, i když ne konkrétně s těma našima.
Jo, když jsme šli na jízdárnu, tak jsem slezla, vrátka otevřela já - a pak jsem nasedala z hrazení - Foxy jsem to musela učit, Nedouš tohle taky zjevně umí (a nebo je zvyklej, že na něj lezu většinou shora).