NYEMI: by mi ho bylo líto, odvést ho od stáda a tak :-)) Ne vážně, tady občas rozprodávají odchycené mustangy, ale myslím si, že to musí být docela práce... u nás máme jednoho, jeho panička je taková nafučená kravka, co nikdy nezdraví, nevyčistí po svým koni jízdárnu, nesebere hovna po svým čoklovi atd.... a ačkoliv většinou je normální, tak na spoustu věcí reaguje jako divé zvíře... z kousance si vydřel takovou díru na krku, že to vet musel zašít, načež další den přišla kolegyně od poníků a kůň tam stál krvácející s cárama kůže - serval si stehy a tak... pak jsem ho vyděsila s plachtou (štrachala jsem ve své kůlničce přes cestu a vytáhla z ní plachtu) - tak jsem se mu šla omluvit s dvěma hrstma seniorského sypání (já vím, neměla bych, ale prostě mít koně skákajícího a plašícího se v miniaturním výběhu pokaždé, když odemknu kůlnu mi přišlo horší) a toho se napřed taky bál... ale pak říkal, že dobrý, že teda můžu do kůlny chodit)..... překvapilo mě, jak dobře ti koně vypadají.... ta první kobča se úplně leskne, nikdo nekulhal nebo nevypadal podvyživeně nebo stresovaně.... šokovalo mě, s jakou samozřejmostí ale vstoupili do silnice a důstojně překráčeli na druhou stranu - obávám se, že z toho je potenciální průšvih - v noci by vidět nebyli....