• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    CAROLIAN: hele a neporidil si spis podlom?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: tak hned bych to nehrotila, treba se nekde proste chytil do provazu... ad intim partie, no, jako verim, musi to byt prima pocit, ja rada chodim venku naha, nebo plavu naha, tak verim, ze i jizda na koni bude tak jako osvobozujici. ale stejne partie plna chlupu a prachu a potu, no ja nevim, to jedine me trochu odrazuje ;)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Uz jsem videla ruzny "cvicebni metody", kdy konum svazovali nohy a tak.. ale nemohl si to udelat treba jen nekde na vyjizdce? (Cimz neobhajuju, ze to dotycny mel resit :(

ANABEL_LEE: Neni na tom nic jinyho :) Proste jako normalni jizda bez sedla. Jen mas pak intimni partie plny chlupu, prachu a potu, coz vyresi sprcha. Bylo to hodne prijemny, ve skutecnosti. Ne jakkoliv sexualne.
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: Oni nejsou blbí a když je "sluha/služka" poblíž, tak proč se nenechat ošetřit, no ne? :-)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: zajímavý je, že mě ani pořádně nezná - dcera jezdila na jeho kolegovi, občas jsme braly ven oba (když mu nikdo nepřišel), párkrát jsem ho ošetřovala (trpí na hnilobu v kopytech, má alergické reakce na hmyzáky, takže na jaře břicho do krve), jednou jsem mu pižlala šíleně olámaná kopyta - a občas když hodně prudil (kousal, kopal) jsem ho prohnala s bičem na kruhovce - takže nemáme nijak vřelý vztah - ale asi usoudil, že kdokoliv, kdo bude řešit bolavou nohu je dobrej :-))
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: To často i největší potvory, když mají "bebí", tak ho i strkají lidem pod nos, aby s tím něco udělali...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    abychom se vrátili zase ke koním..... takový ten prudivý poníček "si" pořídil hnusnou odřeninu na zadní spěnce (jeslti to nepletu, takový ten ohyb nad kopytem zezadu). Prolezli jsme výběh (já, trenérka a ještě ta dnešní rodina), nic nenašli, tak by mě zajímalo kdo ho kde měl a co s ním vyváděl (je pronajmutý několika rodinám).... no nic, tak jsem pomáhala s čištěním (protože já mám v boudě ještě různé sračky a máčky na koně, desinfekce a spreje a krémy a tak) - a poník, který normálně zadníma zlostně hrabe, tak chudák tu nohu nastavoval, abych se na to mohla podívat a něco s tím udělat.... :-(.... tak mi ho bylo líto, ač jinak je to mezek protivnej... není to hluboký, vypadá to jako spálenina od provazu nebo tak - ale docela veliký....
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: a taky mam dotaz, jaky to je, cvalat s holou eh, tentononc? Bych se naha na koni vyfotila, ale na cval bych si asi vzala gatky ;)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: to je dobry a jak jsouo zachyceny kozi v akci :))))
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: no jo, ale když nahotina se tváří jako Valkýra na válečný stezce.... to i ten démon vypadá vlídněji :-))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    POZOR! NAHOTA!

(Pokud by vas to nekoho jakoze hodne urazelo, tak s tim asi muzu neco udelat.)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Uprostred hluboke noci se demon probouzi!

NYEMI
    NYEMI --- ---
    ANABEL_LEE: Neverici! Posmivaci! Eeee!
    PES
    PES --- ---
    Btw. musím se pochlubit - v rámci žádosti majitelky o pomoc se zvykáním na chytání a držení nohou se mi během toho volnějšího týdne denním cvičením podařilo dostat andalušanku ze stavu "hystericky rvu nohy, zkopu podkováře, pošlapu majitelce prsty na nohou" do stavu "v pohodě vydržím strouhání, jen se občas pohledem ujistím, že mne a ani tu nohu nechtějí sežrat"...
    Největším problémem byla původně situace, kdy si podkovář chytí nohu s kopytem stehny a rašplí upravuje spodek kopyta, to skončilo původně velmi prudkou reakcí a jelikož podkovář tu nohu přidržel, tak andalušanka v protireakci "explodovala"...

Celkem dobrý výsledek po týdnu na to, protože majitelka v mezičase vypátrala z historie kobyly, že se jí kopyta do té doby upravovala jen s přispáním...
    PES
    PES --- ---
    To zase bude nějaká "konina" :-)))
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: tywe ja jsem uz uplne rozklepana nedockanim
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Rada bych vas jakoze navnadila. Dneska se mi povedlo ziskat jisty obrazky, o kterejch kdysi probehla diskuze. A protoze jsem nestyda, tak samozrejme jen, co mi budou dodany fotografem, tak vas oblazim.
    Jsem z nich tak nadsena, ze o nich musim aspon mluvit!
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ... jinak - Neda jsem ještě neviděla - baba ho nestihla dovézt na ranč před námi, takže ani nevím, jak se mu daří... ale jsem hrozně ráda, že jsem ho dostala ze stájí před naším odjezdem na dovolenou - v pondělí po našem odjezdu byl v horách požár, kousek od stájí. Nakonec stáje evakuovat nemuseli, ale kdybych tam koně měla, tak bych pěkně šílela.... jako jo, určitě by "se" odvezl, ale otázka je jak a kam a s kým.... kdybych byla doma, tak mám několik možností (minimálně tři) lidí s přívěsem, kteří NEMAJÍ koně v našich stájích a tudíž by mohli pro mého dojet a nechat ho pár dní u sebe - ale organizovat to z centrální Nevady (nic, pouště, nic, pouště - tj. ani mobilní signál atd.) by bylo fakt blbý....
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    VAMPY: tohle byli v obou případech dva "velcí" koně a jedno hříbě.... (ale nevylučuju, že to mohla být kobyla s odrostlejším hříbětem a novoškem nebo tak).... ale nestudovala jsem to nijak podrobně....
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    CAROLIAN: hribata tvori skolky, takze si kobyly s hribaty drzi pospolu
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam