• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    hmmm.... možná kozy a koně pohromadě nejsou tak dobrý nápad??? :-)
    Budweiser the Clydesdale goes missing for 5 days after goat pal Lancelot busts him out | Daily Mail Online
    http://www.dailymail.co.uk/...er-Clydesdale-goes-missing-five-days-busted-pen-goat-pal-Lancelot.html
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Zda se, ze budu bydlet se Sol. Zatim tydenni trenazer, ale davame to hezky!
    Nemam tu internet, jinak bych uz spamovala.

SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    PES: boží, takovej mazec by se mi líbil u nás na jízdárně :)
    PES
    PES --- ---
    Včera v Ostravě
    VIDEO: Oheň i barely. Podívejte se, co vše musí zvládnout policejní kůň - iDNES.cz
    http://ostrava.idnes.cz/...vody-ostrava-fa4-/ostrava-zpravy.aspx?c=A160827_205701_ostrava-zpravy_jog
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    ANABEL_LEE: no tak teď jsi mě úplně rozštípala jako a stejně brr, navíc včera po fb kolovala strašidelná ženská co mlátila poníka a lidi jí za to chválili :(
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SHAMPOO: to je ta zenska, ktera nutne musela jet mistrak v 9. mesici brezosti, ditko chudak pnulo se pod frakem.... asi dobrej magor, ale tohle je smutny, kun z toho teda nema radost ani trochu
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    VAMPY: že jo...strašidelný
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    SHAMPOO: tyjo já si chvíli myslela že to je nějaká recese...
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    děkuju dámy :)

propo prý česká špička, ta ženská by zasloužila zmrskat bičem https://www.youtube.com/watch?v=zpuMX9NbFSI&list=PLIYDzjZ4S27EdOXuofpGsknFh5wJwGgsn&index=7
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    SHAMPOO: no tak máš vyzkoušeno a už víš, že zrovna pro vaší kombinaci kůň - jezdec to nejlepší není :-)
    Já bych třeba chtěla bosého koně, ale v naších podmínkách to řešitelné není (půl roku chodí kůň po horách, viděla jsem, co jen nenakované zadní na těch šutrech udělají a stačilo - a na zimu u nás jednak ho převádět na boso, to než by se mi podařilo, tak je zase léto a zase ho okovají - a za druhé - zkoušeli to postupně skoro všichni a skoro všichni zase skončili zpět okovaní - minimálně lidi, kteří na koních fakt jezdí do terénu)... prostě někdy to nejde....
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SHAMPOO: pro kazdeho kone je lepsi neco jineho, jestli jsi spokojena a kun taky, nemen :)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    ANABEL_LEE: víš jak, slyšíš lidi říkat že tohle je lepší, že tohle je lepší a nevíš, snažím si udělat názor a chci pro svého tlusto koně to nejlepší :) máme Hauzera teď a nemůžu mu nic vytknout.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    SHAMPOO: a proc to nutne musi byt bezkostra? imho pro kone je vzdycky lepsi to kostrove, kdyz sedi...
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    CAROLIAN: no já si nakonec měla tu čest sednout do bezkostry včera a neuspokojilo mě to, když je to ta kvalitní, tak je tak vycpaná až je nekontaktní. zklamalo docela dost
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: nojo no, civilizovaná městská slečinka.... Ned je horal, tam takové věci jako igeliťáky nevedou.... :-))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Ja ty igelitaky asi nikdy nepochopim :) Kdyz jsem sol mela na larpu, prolezla tabor a bufetila kazdej igelitak, co kde nasla. V nejakejch bylo i jidlo. A kdyz treba na nejaky jiny akci meli misto popelnic jen cerny igelitovy pytle, tak je sproste vybufetila, strcila dovnitr i celou hlavu.
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: měli jsme závěs od sprchy.... on je děsně ekologické, nesnáší jakékoliv plasty....

... sranda byla, když jsem mu teď v horách dávala do sedlové brašny igelitku s plavkama, tak si mohl hlavu ukroutit - ale neskočil - tak jsem mu tašku ukázala a dobrý... měla jsem mu jí ukázat předem, ale zapoměla jsem, jak to má s pytlíkama... i když už chápe, že pytlíky jsou hodný, že v nich často bývá i nějaká dobrotka (v tomhle teda nebyla)...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: No, stenou z lahvi, nebo co jste to tam meli, taky nakonec prosel.
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: tak to je dobrý, že skrz to prolezla.... nevím, jestli by to Nedouš udělal... u něj nikdy nevím... někdy se bojí úplnejch blbostí :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Jojo, slapla, nejednou. Louce ani taboracek ji nevadily, ale stena z ohne byla horsi. Dokud to horelo hodne, tak pres to nechtela, kdyz pres to prelezl druhej kun a uz to moc nehorelo, tak to prelezla. Moc se ji nechtelo, ale bylo to poprvy v zivote, takze myslim, ze uspech prevelikej.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam