VAMPY: Tyvole, jakej utok. Ja jen rikam, co mi rikal Pelta! Az budu utocit, reknu, ze jste vsichni idioti a vsem dam ignory, jako fakt, videt za negativni rekaci "utok" je trochu, eh.
I na tom navic muzes videt, ze proste clovek nevi, kdy na pole muze a kdy ne - mne tu informaci rekl zemedelec, a ted od tebe slysim neco jinyho. Nakonec si budu muset nekde vyhledat nejakej clanek o farmareni a nastudovat si zdroje, abych se dobrala pravdy - a to mne vraci k tomu, ze prumernej jouda na hajtre fakt nepozna, kdy je pole zakazany. Mne by treba v zivote nenapadlo, kdyz vidim louku (trava, ne nejaky plodiny), ze na ni muze vadit vjezd konmo. A priznam se, ze bych si asi opravvdu nevsimla radku na louce. Urcite je od tebe vrchol slusnosti (jako fakt) bejt takhle zodpovedna, ale proste kazdej neni ucenej v oboru, pripadne ma jiny informace. Reakce kolegu ze staje je rozhodne na presdrzku, kdyz uz, tak se meli jit preptat majitele no. A zase, dohledavej majitele, ehmm. Uz tu padly treba koleje od traktoru, to mi prijde takovy jisty.