NYEMI: tak s lávčičkou je dobrá.... Ned je obvykle v pohodě, ale pak se lekne nějaký kraviny... jako třeba zůstane v klidu s plachtou a pak vyskočí kvůli pitomému svačinovému pytlíku letícímu ve větru... a tak...
Jo a tuhle jsem ho vylekala já.... mě nenapadlo, že se mě bude bát, když budu mít ruce za zády...
Přitom včera jsem ho měla puštěnýho na volno v takové slepé uličce (vede jen k poníkové kruhovce) a jedna kravka se tam rozhodla vjet se svým truckem (viděla, že tam koně vedu, mohla něco říct - ne, počkala až jsem odešla a pak tam jela... takže najížděla na koně, ten na ní kašlal, tak na něj začala troubit... já jsem samozřejmě letěla zpět v okamžiku, kdy mi došlo, že tam fakt jede... ale Nedouš byl k sežrání, totálně jí ignoroval...
A dneska mám srandovní příhodu... když jsem uklízela Nedovo sedlo, tak za mnou přišla pruhovaná polodivoká stájová kočka a říkala, že chce domů... (na noc se tam kočky zavírají do stodoly, tam dostávají i žrádlo, aby jim na to nelezli mývalové - a všechny už byly zavřený, jen tahle venku)... tak jsem to takhle psala majitelce koček (že kočka přišla a řekla mi, že chce domů) a aby nikdo nechodil večer kočku hledat (tady bohužel kočky nemají velkou životnost pže pumy)... a ona si teď myslí, že jsem magor, protože si myslím, že na mě mluví kočky :-)))
ale to přeci není moje chyba, že ostatní nevnímají, že s nimi zvířata komunikují, ne? Navíc kočkám jsem dva roky otvírala konzervy, tak dává smysl, že kočka chtěla otevřít konzervu a kvůli tomu přemohla i svou nechuť k lidem