• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    PES
    PES --- ---
    GIO: To velké, bílé, tlusťoučké je shagya-arab, tlustý a s propadlým hřbetem (má to fyziologicky), takže ten pupek mu v tom vůbec, ale vůbec nepomáhá...
    Hraje si na "strýce" až "adoptivního tatínka", ale kobyla mu dává pěkně zabrat, když překročí linii 50cm odstupu...
    GIO
    GIO --- ---
    krasne mimino, a to bile velke tlustoucke se mi taky libi!
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    PES: dekuji.
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Ach jo. Vzdelany lidi a inteligentni literatura by se meli zakazat. Krome toho, ze mi to sezralo cas, mam pocit, ze se Sol muzem zacit od zacatku. A klub prejmenuju na "skola lehkosti - Legerete" a hrabne mi. Snad nedopadnu jako vsechny ty bezmozkovy princezny :(
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Nenavidim te! Jsi zly! Grrrr!
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Copak, ty nemáš ráda týdenní hříbátka? :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Jsi normalni zruda!
    PES
    PES --- ---
    A co jsme tu dlouho neměli? :-) Malou prdelku... je to odvážné a zvídavé hříbátko, už se chodí podívat a pomazlit i kus od maminčiny sukně, tak také už ví na co má zadní nožičky - na kopání! Naštěstí i takto malé, týdenní hříbátko si velice rychle dá dohromady co to znamená, když po vyhození zadníma dostane lepanec na prdelku + nedostane podrbání :-)

Každé kolečko "zlobení" začíná tankováním od maminky...

Následuje průzkumná výprava za nějakou tou lumpárnou...

A skončí to po vyčerpání energie lumpárnami krátkým šlofíčkem po a zároveň před dalším "tankováním"...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES
    PES --- ---
    CHEVALIER: Mají zadanou fixní velikost, ale jsou proklikávací na orig. hosting, který by měl být mobilně adaptivní...
    CHEVALIER
    CHEVALIER --- ---
    PES: hm... Z kazdy fotky vidim, na mobilu, jen levou pulku... :-(
    PES
    PES --- ---
    Nová prcinka na ranči
    Hribatko

Hribatko

Hribatko
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Nejaky kratky sestrihy z dnesniho treninku. Ohejbani hlavy jsme ted zacaly uplne poprve, jsem zvedava, kam to povede. Je sice tuze tuha, ale je to taky uplne poprve. Nedavno jsem koukala na videa z unora, kde jsme zacinaly s poklonou, a to byly centimetry, o ktery se pohnula. Tak se tesim na videa za tri mesice, az se bude vohejbat sama :))

trenink 22
    http://www.youtube.com/watch?v=AB8bC2S5slk
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    ANABEL_LEE: jsme tuhle koukaly s manažerkou stájí na kozy a smály se, že gaot yoga je teď "trendy" a že by se na tom dalo vydělat :-))
    GIO
    GIO --- ---
    ale ten podklad pod podlozkou mne desi.)
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    CAROLIAN: juu to je krasa :)))
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    goat yoga..... must have...

NYEMI
    NYEMI --- ---
    A jeden screenshot ze zaznamu. Uz se tesim, az bude cely video. I kdyz spis se toho bojim. Az uvidim, jak se ji nechtelo a jak jsem na ni byla hruba :( Snad to priste bude lepsi... Ach jo.

NYEMI
    NYEMI --- ---
    Mam obrazek z larpu :)

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: nevím, já jsem někde četla, že bobky odráží to, co kůň sežral před třemi dny.... kolika mě z tvého popisu nenapadla, ale tak hlavně, že je Sol v pohodě... ono stačí, jestli se přežrala něčím, co není pro koně zcela ideální, že.... :-(

Ad princezny - já jsem po stájovém dramatu skončila s naříznutými otěžemi.... jako jo, mohl si na ně Ned stoupnout a rozseknout to podkovou (mám "split reins" a jsou situace, kdy se ocitnou na zemi a neřeším to zase tolik, pže jezdím na bezuzdovce).... ale.... zajímavý že po dvou letech se mi tohle stane zrovna v tom týdnu, kdy se pohádám s největší kravkou tam....
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam