Ja jsem byla zadupana do zeme konem! Ale nespadla jsem z nej... Bylo to nejake mlade hovado, snad hrebec, a nekdo mne vypustil ho na voditku jit projit a napast. No, a ja, neznala veci, jsem si sundala vprostred vychazky boty, pac bylo vedro. Svazala jsem je za tkanicky a chvili je nesla. Ale byl to opruz, tak jsem je prehodila na zada koni. No... kun chvili sel, a pak se postupne zacal plasit. Ja jsem nevedela, co je spatne, ale odmitala jsem pustit voditko. No a nekde v ostruzini v lese nebo kde to bylo, se mi zamotaly nohy, kun do mne vrazil (ja porad srdnate svirala voditko), nacez preze mne kun prebehl. Nejak mne nic nebolelo, tak jsem za nim sla (cestou nasla boty) a nasla ho za zatackou se spokojene past. Mela jsem rozkoplou bradu, ale nevedela jsem o tom, nez mi to nejakej civilista reknul, protoze mi vsude tekla krev. Mne to nejak nedoslo. Kdyz jsem pak vecer uz v Praze jela na siti, tak jsem doktorovi na otazku "mate jeste nejaky zraneni?" odhalila hrudnicek, kde jsem mela par modrin. No. Ony mi neprisly tak strasny, ale je fakt, ze dva otisky kopyta by se mezi nima nasly. A byly na hrudniku nad prsem. Ale nic mi nebylo, potvrdil to i rtg. A cely se to stalo, kdyz mi bylo nact.