Uaaa, ten kun je uplne uzasnej! Dneska uz jsme se naucili klusat na voditku! On pan majitel rikal, ze ho "vyceopaval aby mu nebehal na voditku". Jako jen hadam, ale prislo mi, ze to udelal opravdu dukladne, protoze za ty tri dny, Normen proste neklusal. Vcera, kdyz jsem ho popohnala zezadu tak to zkusil, ale jakmile jsem se kloudne rozebehla vedle nej, zastavil a byl zmatenej. No a dneska jsem ho uz premluvila. Prislo mi, ze kdyz zjistil, ze nenasledoval trest, tak uz klusal za mnou strasne rad - coz se pozna tak, ze jakmile se rozebehnu, rozebeh se i on. Mam z toho velkou radost, protoze hej, ctvrtej den! A taky jsme dnes udrzeli v klidu ve vzduchu predni nohy, na par vterin. Proste dela sileny milovy skoky dopredu. A nechce za to zradlo a ja porad nevim, cim ho motivovat, takze se trochu desim, ze mi pak nekdy dojdou argumenty.
Jinak auta na silnici zvlada totalne salamove, zvlada i ustekany cokly. Narozdil od Sol je hodne zvedavej a kontaktni, hlavne k jinejm zviratum. Chce je ocuchavat a zkoumat a jeste do zadnyho nekousl. Zatim ozkouseno na kocourovi, psech a slepicich. Taky mu nevadi kola, a kolobezky.
Dneska za mnou chodil uz strasne uvolnene, jezisku na krizku, ctvrtej den! Jsem namekko! A dovoloval se! Kdyz jsem ho zastavila, tak hned cumakem ke mne, jestli muzeme dal, kdyz jsem mu zakazala zrat, tak taky. Jen jsem jeste nevykoumala presnej system toho, kdy se za mne schovava a kdy se vydava i desivy veci prozkoumat sam (coz casto dela - zacne ve stresovejch fazich chodit rychlejs a predbihat mne. Ne zdrhat, ale zrychli tempo). Mozna to bude mit neco spolecnyho s hranici, do ktery je jeste sebevedomej, ze to zvladne. Jakmile mu dojde sebevedomi, tak pada za mne.
Musim rict, ze kazdej den je to silnej zazitek.