Den 11: Pacholek chodi i s plachtou na zadech, aniz by mu to prislo divny. Uz zveda predky, zadky jen velmi malo a poooomalu. Uz taky respektuje osobni prostor, overeno v situacich a terenu. Dement mne zacal zkouset okusovat. Dnes se naucil na jaky povel presne se ma rozejit a uz se dokaze rozejit na povel, i kdyz ja stojim. Na vychazce ven jsem si stoupla na lavicku a opirala jsem se mu o zada, procez to jakkoliv nekomentoval.
Jinak priprava na obsedani probiha tak, ze kun ma pripnuty oteze ja mu jdu vedle bricha az zadku, u toho do nej narazim, pac se oba houpeme, a jednu ruku mam od ramene polozenou za chuze pres jeho zadek a zada a drzim oteze (celkovy cas tehle pripravy jsou dve vychazky ven, na kazde vychazce jsme s tim stravili max 15min.).
Po trech dnech vysvetlovani zacina chapat, kdyz mu od hlavy vedou dva spagaty misto jednoho, a taky pomalu zacina chapat povel "stuj", zatim nejlip s pritazenim otezi + zastavenim me osoby + hlasem, nicmene velmi vagne.
Kdybych zejtra nejela do horoucich prdeli, hrozilo by, ze bych si na nej v dobrym rozpolozeni sedla.