Ja tu mam to drive slibovane video ze schodu u prvni brany! Jen to priste musim nekam prichytit, tu kamerku, protoze jak to drzim, je to strasne roztresene.
A jinak nebezpecny hrebec ma dneska za jedna hvezda podtrzena. Sice jednou na zacatku, kdyz jsme klusali, tak jsem ho musela opravdu hodne zatahat za voditko, aby zastavil, ale dostal normalne pochvalu a pak uz klusal sporadane, a dokonce i zpomaloval a zrychloval, jak jsem si porucila. A na konci, kdyz na posledni krizovatce poznal, ze se vracime domu, tak se mu nechtelo, ale uplatila jsem ho smrkovou vetvi. Ted ji ma ve vybehu a hazi si s ni.
Potkal svuj prvni opravdovej dav, a prosel jim, opravdu perfektne, vubec se ty masy lidi nebal, byl zvedavej, az to bolelo, kazdyho chce sacovat... tak se vzdycky ptam lidi, jestli ho na ne muzu pustit, a ze je oslinta, a oni vetsinou rikaji, ze jim to nevadi, tak mu to povolim a on je pak oblemcava. Taky zboznuje psy, strasne by si s nima chtela hrat (jakoze je jit ocuchavat a nejlepe s nima pobihat), ale ti chudaci se vetsinou boji, tak mu nedovolim jit bliz. A taky jsme se dneska ucili, jak se prohlizi zbozi v obchodech - smi se koukat, ale nesmi se dotykat.
Byl strasne poslusnej, uplne jako vycvicenej dneska. To zastavovani mu jde cim dal tim lip.
schody
http://www.youtube.com/watch?v=DN6Y6lRPD3M