Musim rict, ze celkovej vikend byl fakt uspech. Dnes jsme sli na zatim nasi nedjelsi prochazku, klasickou turistickou kolem Amerik. Vsude skupinky lidi, jak uz to tam byva a kun byl jak coklik na voditku. Nechaval se drbat od lidi, oslintaval je a na jedny louce se mu moc libilo, tak se radne vyvalel. Normalne si lehl a to stal hned vedle mne. A pak vydaval hrebci zvuky a rochnil se. A ja mela fotak v kapse :) Pak zvladl vylezt takovou velmi skalnatou a uzkou pesinkou na takove bile sterkove muldy na kraji Ameriky, tam se mi podarilo blejsknout koni cumak a nakonec okruhem zpatky domu. Jinak na otevrenych polich a loukach sice poklusaval a obcas tahal, ale byl poslusnej. No a na uplne posledni casti cesty z kopce po asfaltce domu jsme potkali kamarada na motorce, takze probehlo velke odbourani motobubaka, bylo to moc roztomile.
Jo a zajimava vec - ze zactku jsem na nej byla hodne zla ohledne kousani. Obcas do mne zdibnul, ale vlastne nikdy poradne nekousnul a ja jsem byla az moc tvrda ze strachu "ze by mohl a je to preci hrebec". Az posledni dobou jsem potlacila svuj strach z toho, ze to opravdu udela a diky tomu jsem si vsimla, ze on sice udela prudkej povyb hlavou ke mne a opravdu vypada, ze mne chce kousnout - ale on chnape po voditku! Strasne rad si ho zmoula a strka do huby, kdyz jdeme. A kdyz ho neco zaujme, tak voditko vyplivne a jde to neco prozkoumat... a kdyz je hotovo, zase ho chce zuzlat, takze zase udela ten desivy pohyb.
Aneb jak nas ovladnuti strachu ve spravnou chvili muze dovest na cestu poznani :))
Video s motorkou!
motormen
http://www.youtube.com/watch?v=rpmYJ_wBSi8