Dneska jsem v ramci foceni novinari predvadela my svetoborny trenersky vykony s hrebcem. A na to, ze na sobe kompletni postroj mel podruhy v zivote fakt super. Rozporku jsem sice nepridelala, i kdyz by to nejspis dal, ale stacilo mi, ze jsem ho mela v postroji a na dlouhejch opratich, to byla premiera. A to ho u toho zraly mouchy, a stejne vydrzel stat, nechal si nandet postroj, ve volnosti... Kdybych chtela srovnavat, tak se Solinkou jsem chomout zacala delat az po roce. Bohuzel jsem to tenkrat vzala za spatnej konec, takze nam to zabralo dyl. Ale diky tomu jsem se poucila a ted to zatahavani delam myslim opravdu dobre. Po malejch krocich, bez vetsiho stresu. Kun se nesnazi prchnout, neboji se toho. Ani jsem pred objektivem nebyla moc nervozni, jako vzdycky, kdyz zapomenu na vsechno kolem a plne se venuju koni.
Jo a moc hezky a rychle se naucil target (nasledovani urcenyho objektu) uz nekdy pred tydnem, takze jsem dneska vypadala jako mistr sveta, kdyz kolem mne kun chodil za klacikem, ze kteryho mi ten target (kus hadru) nejdriv ukousl, drzel ho v tlame a chodil za holym proutkem.
Jsem proste trener, co to ma vsechno pod kontrolou!