dneska mi majitel řekl, že nemá žádného koně (všichni byli pryč), ale že jestli chci, tak mi půjčí novou kobylu, kterou od někoho dostal... že prej je hodná... (majitele poslouchají na slovo všichni koně i lidi, takže to mě příliš neuklidnilo :-))... ale kobča dobrá - sice byla celou vyjížďku trochu nervózní (s cizí ženskou, s cizíma koněma, cizíma lidma), navíc nás na vyjížďku vzala babice, která tam jezdila zamlada a brala to prostě terénem, kam jí oči vedly... takže jsme se i museli vracet, když nám koně začali zapadat do bažiny a tak.
Ale asi to bylo užitečný, asi desetkrá jsme brodili řeku (meandruje loukou), a při prvních dvou brodech byla Sunny taková nejsitá a hlásila, že přeci jen by raději nešla, ale pak už chodila docela dobře... i místo, kde jí byla voda po břicho (jsem si nabrala do bot) zvládla... zjevně nemá fyzičku, po dvou hoďkách chůze na louce byla zjevně unavená... jako jo, byla v tom ta řeka a několik prodírání se houštinama (to ani okem nemrkla a ani mě neorvala o strom) a ta bažinka, ale bylo to více méně po rovince... Sunny jsem jí pojmenovala já, protože je oranžová a kulatá :-))
![](/files/000/018/1888726_bbaf012af1cefb6f6375/original.jpg)
![](/files/000/018/1888725_bf32fae64d735f6e0896/original.jpg)