PES: někdy člověk jde do určitého rizika... když jsem potřebovala ze dne na den odstěhovat kozy s kůzlatama, tak jsem vzala nabídku sousedních stájí - majitelka dodala materiál na nový chlívek, já dodala "práci"... na první pohled je to fifty fifty, na druhý pohled - majitelce tam chlívek zůstane, protože "práci" si neodnesu... na třetí pohled - kozenky tam mám rok a půl, za minimální ustájení a mají tam základní péči (otevřít, nakrmit, zkontrolovat vodu a večer zavřít do chlívku, aby je něco nesežralo) a je to funkční... když ty náklady na budování chlívku a výběhu vydělím počtem měsíců co tam už jsou, tak už se to zdá OK....
Teď stěhuju koně do jiného výběhu, a dneska mám sraz s manažerkou - chci vyřešit podložky do stání (v novém nic není), protože se mi nechce stěhovat ty z původního výběhu (navíc oba přístřešky mají nestandardní rozměr, takže původní podložky do nového pasovat nebudou ani smykem), ale protože jsem je kdysi koupila, tak chci, aby mi managorka "našla" jiné.... vím, že tím ty původní "ztratím", ale zase po těch x letech...