• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    Koně z jiného úhlu pohledu, než jako cvičební náčinní.
    Zvídaví lidé vítaní, stejně jako vlastní zkušenosti.
    rozbalit záhlaví
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: no já bych masku dávno hodila po někom a koupila novou..... jako to párání masek nechápu, s tím jsem se tady nesetkala.... a nedělám si iluze, že by ty "naše" nebyly z Číny...
    PES
    PES --- ---
    Tak doufejme, že si koníček bude sešité masky zase chvíli vážit. Podle zoufalého výrazu a podstrkávání uší k podrbání sice pochopil k čemu maka slouží, ale ti bylo už pozdě.
    Sice německá značka, ale materiál made-in-PRC, takže opravdu debilní utkaná osnova tak, ze když se přeruší vodorovné vlákno (vpletené ve stylu příhradových nosníku mezi základními vlákny osnovy), tak se ten řádek vypáře prakticky sám pak od kraje ke kraji...
    Doslova vyštepovat ty díry a jemně sešít jejich okraje pěkně k sobě, to byla tentokráte přímo vražedná práce s jehlou a nití, skoro pod mikroskopem ;-)
    PES
    PES --- ---
    Dvě krmení (+minerály a vitamíny) a k tomu chození pás na zelené k řece a po okolí a Vobluďák už pomaličku přestává vypadat jako žebřiňák...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    DUCATIMONSTER: Tyjo, mit ty prachy, tak si to snad i koupim :))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Hrdy konisek!

NYEMI
    NYEMI --- ---
    A dneska jsme "cvicili"!

vic drbani nez trenovani
    http://www.youtube.com/watch?v=3N7zfNEk2-A
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Je to sice trooosku "nuda", protoze Solinka uz tohle umela, ale vlastne je super znova sledovat, jak se konicek uci. A ja jsem se vlastne taky uz hodne posunula, protoze ted uz vim mnohem lip, jak mu to vysvetlit. Nejen poklonu, ale i ta stranova prace, k cemu je, jak se ma spravne delat, a jak ji pak aplikovat v realu. A netreba k tomu draha vybava, ani vyvazovani. Mam z nas radost.
    Jen teda na te gymnastice budeme muset jeste pracovat, protoze nalevo mu to jde, ale doprava je porad lame. Malo platne, je potreba konzistentni posilovani! Moje slaba stranka.

PES
    PES --- ---
    SHAMPOO: Nebo na to jít obráceně "Zn.: Nabídněte cenu" ;-)
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    DUCATIMONSTER: hele zkus to, jen říkám jak to dneska viděj holčičky. Já jezdívala na skoro stoletým vojenským sedlu a jaký bylo, než mi ho někdo zčořil. Když to dlouho nepůjde tak zlevnit
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    SHAMPOO: Já se v tom nevyznám. Jen už to nechci doma. Takže zlevnit? Na kolik?
    SHAMPOO
    SHAMPOO --- ---
    DUCATIMONSTER: pokud můžu soudit dle vzhledu a vad na kráse, tak budeš rád, když si ho někdo vezme za tuhle cenu. Princezny milujou když je to pěkný. Já za tuhle cenu prodávala hauzra co neseděl a neměl jedinou vadu a nakonec letěl do popelnice a bylo.

PES: Boží fotka :D
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    NYEMI: Už jsem něco našel a poslal to tam. Jestli se dobře pamatuji, tak Týna říkala, že stalo 30 a chceme 3000. Mám pocit, že za to chci málo. Jen bych rád, aby zmizelo...
    PES
    PES --- ---
    PES
    PES --- ---
    Tak jsme se konečně potkali s majitelem přímo u výběhu a máme posvěceno rozšíření vycházek i mimo ranč a na pasení...
    Koníčkovi to hned nedalo najít si vhodné místo a...

NYEMI
    NYEMI --- ---
    NYEMI: A jinak ti muzu poradit, ze bych tomu nerikala uplne sedlo na norika, ale kdyz uz tak sedlo na "kulatejsiho kone", pripadne na chlaďase (nicmene muze sedet i ponikovi) :)) A dulezita mira je hlavne sirka komory a to je tohle
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    DUCATIMONSTER: Je tam tohle https://www.facebook.com/groups/384255158415128/ a vyplivlo to na mne i tohle https://www.facebook.com/SedlaNaProdejBazar/ A pak mne napadaji uz jen bazose a sbazary. Lidi jsou kolem sedel hodne hystericky, takze udat nejakou starou sunku je takovy na hranici realnosti.
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    NYEMI: Já už to zkoušel docela všude. I na nějakém konskem fóru. Na fb myslis v nějaké norik skupině?
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    DUCATIMONSTER: Obavam se, ze nejlip to pujde fakt na tom fb. Tady lidi moc nejsou...
    DUCATIMONSTER
    DUCATIMONSTER --- ---
    Ahoj. Nechcete někdo sedlo za 2500kc? Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam