PES: Dnes to bylo mnohem lepší (časově), z města a od zákazníků jsem se urval už v poledne a jak se udělalo vedro (zítra má být tedy ještě horší pres +30°C ve stínu), tak koníček dostal nejen vyčištění, ale i "tlakovou" sprchu z hadice, takže září novotou...
...a rovnou jsme vyfasovali kyblíček s večeří (a vtipným varováním, jestli ho nkrmím a jestli vím, jak se u krmení chová k případným narušitelům - no tak jsem jim předvedl, že nejen že mně koníček o jídlo požádá zvednutou přední na pokyn, ale že mu pochopitelně můžu klidně i sáhnout do kyblíčku během žrádla a on nehne ani uchem - samo, nedovolí si být protiva a také ví, že mu akorát seškrábnu to nalepené na stěnách kyblíčku tak, aby to mohl lépe vyžrat do dna). Prostě sranda...
A v přístřešku byl tak nachystaný jít ven, že mi šel hned naproti, jak jsem došel k ohradě, pak se mnou zpět do přístřešku a i když to tam měli prakticky čisté, tak těch 5 minut s lopatou na dočištění skoro nemohl vydržet.
Nejdřív "pomáhal" (zvazel) lopatě, pak šel čekat k východu, ale že jsem nešel hned, tak otáčel hlavu a pořehtával, aby nakonec ještě jednou došel do přístřešku a začal "smlouvat" (to se jemně začne otírat hlavou a kdyby mohl mluvit, tak už by žadonil co chce - tady to bylo jasné, abych už nechal přístřešek a šel ho vzít ven :-))