• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    Jste zli a neobjektivni a vubec to neni pravda, je to malicke hribatko! :D
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Sice foto z podhledu zkresluje a vizuálně navyšuje, ale i tak - toho je ale KUS !!!
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: ty voe, ty děláš i slony????
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    A dneska jeden stastny zakaznik!

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    VAMPY: já vím, jsem divná :-))) (ale náhodou, kozy mám dvě.... akorát zrovna tohle byla fotka, na kterou jsem narazila v tom momentě... a stahovala jsem jí proto, že tam slepice jezdí na koze...
    Kozenky tu byly samy nešťastné, tak mají slepice jako "emotional support animals" :-)))
    VAMPY
    VAMPY --- ---
    CAROLIAN: Mas to obracene, jenom jedna koza a vicero pipinek :)
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Akorát by to jitřilo pocity koukat na zvířata (třeba na Vobluďáka nebo andalušanku se shirkou anebo (ne)Mlaďošku) jen na dálku jak se tam nudí...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Muze, ale nema :P
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: ale ne do mého... moje kozy jsou nejroztomilejší.... a mám exotickou slepici...
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: Pche! To nabízíš člověku, který si může kamery dát do stáje, chlívku i výběhu :-)))
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: náhodou je to dál než deset metrů..... a teď tam nepoběžím, fotka z webcamu musí stačit.... ale když poprosíš, tak za... řekněme... padesát dolarů měsíčně ti dám přístup a může se na moje kozy dívat furt :-))
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: No ty aby jsi si nepřisadila, že? Tak hup do stáje (tedy se pohnout těch cca 10 metrů :-)) a šup foto koziček a slepiček (a ne abys švindlovala nějakou dálkově ovládanou kamerou! ;-))
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: jasně? Chceš vidět moje kozy, nebo mojí pipinku?
    PES
    PES --- ---
    Je to tady ještě o zvířatech? :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    ANABEL_LEE: To uz taky neumim, ke staru jsem to zapomnela :(
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NYEMI: co kecas, umis je vyndat :P
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    CAROLIAN: Ale zase bys udelala jiny veci :D Treba neco s kozama. O tech ja nevim vubec nic.
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: no já bych nic nesvařila, ani kdybych tady měla svářečku a materiál... myslím, že k tomu musí člověk taky ještě tušít co a jak... just saying :-))
    PES
    PES --- ---
    FROSTICZ: To víš, když máš po ruce svářečku, flexu a nějaký šrot, tak si prostě provizorně potřebný přípravek svaříš...

...ono je to nejčastěji o tom mít materiál a vhodné nářadí/nástroje a můžeš dělat ledacos.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam