Posledni dobou si Normena uz tak nejak delam sama, trosku se vzdelavam na mustang-trim.cz, a jeste mam ucitelku. Doted jsem mela shitovou hobby raspli a zadnou stolicku, ale prihodila se mi takova vec, ze jsem opravovala auto nejaky pani, a z ty vypadlo, ze ma sest koni, jeji kovar lezi doma zrakvenej a kone uz jsou silene prerostli. Tak jestli prej kdyz si strouham sama, jestli bych to neprisla jen zkratit... Tak jsem ji rekla, ze vim uplny kulovy, ale ze jestli je to zoufaly tak jo.
Dneska mi dorazilo konecne radny naradi, v rychlosti jsem si svarila provizorni stolicku a hura na vec. Udelala jsem jen dva kone, dost ze zapotila, protoze to je sakra strasna prace. Ale majitelka byla uplne nadsena, protoze takhle hodny u strouhani prej jeste ti kone nebyli. Fotky jsem pak poslala ucitelce, ktera mi jeste dodala rady, ale dostala jsem pochvalu (ono tam nebylo moc co skazit, protoze byly fakt priserny).
Tak mam radost. Navic ti kone jsou mrnavi a lehoucci, ne jako muj osmisetkilovej ovar :D A je dobry videt jiny kopyta, cim vic kopyt, tim vic zkusenosti!
No, a takhle ja si tu ziju.