• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    je dobrý, jsem v tom nevinně... výchovu malé kozy nezvládla její matka!

PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: O využití ve stylu "zbraně" ovšem žádná polemika nebyla :-)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: zpěv s Nedoušem fungoval.... nepřepadla nás žádná puma :-)) Já bych můj zpěv ani nepodceňovala, ani nezatracovala!!!
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: Ono by se určitě našlo více rozdílů... možná bude "chyba" v kvalitě zpěvu, tím asi Sněhurka (nejspíš podle všech zpracování) docela "válela" a to mohlo mít vliv na chování té zvířeny :-)

Ovšem, s ohledem na Tvé vlastní vyjádření o tomto umění "performing art", bych se na Tvém místě na tak tenký led asi nepouštěl :-)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: zřejmě je měla vychovanější, no :-))
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: Rozhodně jí doslova neskákali po hlavě :-)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    a vsadím se, že Sněhurka neřešila různé bobky a chlupy a peří úplně všude.... asi měla tu zvěř nějak lépe vychovanou či co....

CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    Říkejte mi Sněhurko.... krásný princ (manžel) v nedohlednu, já tu bydlím v domečku se sedmi trpaslíkama (teda jen se dvěma, ale víte, co toho sežerou?????), včera šel se mnou na pastvu náš dvorní králík (prostě se pásl vedle kozenek, nějakých pět metrů ode mě a bylo mu to šumák), dneska ráno jsem zjistila, že nám v obýváku poletuje ptáček (musel sem vletět večer, když jsem větrala a měla otevřené dveře - jinak není kudy, okna mají sítě), a v kozím chlívku jsem našla v kýbli na slepičince myšku...

takže opět vystříkávám králíkovo doupě, aby se nenastěhoval pod verandu, musím uklidit celou kuchyň / obývák, protože ptáček kadil všude (a protože byl malinký, tak jsou to takové nenápadné kapičky - na gauči, na schodech - a na větráku u stropu, který je jánevím ve třech a půl metrech), myš jsem jen vysypala na prérii, je to marný, je mi jasný, že do chlívku zase nalezou.... jestli přijde bába s jabkama, tak jí poženu svinským krokem!!!!
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    NYEMI: kozí můstek, kozí.... bych si tady vyprosila....

Akorát, že kozy nelezou do bedýnek, ale na bedýnky.... nebo na jiné předměty... oddojovala jsem kozenku, které kůzlata moc nepijí z jednoho struku - a jedna její dcera mi skákala na klín a ta druhá na hlavu.... Já jako myslela, že to bude méně stresující pro chudinky kozenky, když je nebudu oddělovat od matky.... mno.... už mě to přešlo :-))
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Tak to je hodne velkej osli mustek :D
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: no s CAROLIAN jsme u těch koz na bedýnkách právě o kočkách a krabicích mluvili...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Asi sis spletl klub, heled. A ani to neni moc vtipny.
    PES
    PES --- ---
    Nedá mi to (z neděle)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Nebranim ti delat veci tak slozite, jak jen si vyberes.
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Kdyby to šlo, vzal bych každou nohu 3D scannerem aby jsi se mohla vyřádit pohledy z libovolného úhlu :-)
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Hele, nejdulezitejsi jsou pro mne ty obrazky, kde je kopyto stejne ve vzduchu. Moment, najdu mustrik -
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: Tak aby to bylo k něčemu...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Hele ani moc nemusis, klidne na hline.
    PES
    PES --- ---
    NYEMI: pokud se mi ho podaří postavit do dobrého postoje na pevný rovný podklad, tak pokud nezapomenu, tak určitě...
    NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Hele, jen tak pro zajimavost, mohl bys mi vyfotit jeho kopyta az tam budes? Staci jen jednu nahodnou. Zepredu, z profilu, z poloprofilu pod uhlem a pak chodidlem nahoru v rovine?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam