Dnes vyšlo jak počasí tak nálada koníčka a hlavně jsem nezapomenul sem tam pořídit i foto...
...ovšem jako první věc se dnes koníček uvedl tím, že mne při braní si kousku suchého chleba (a to jsem měl jen jeden usušený z toho co zbylo doma a pak už jen pár jablek) hltoun jeden lačná štípnul zuby do dlaně a podařilo se mu tu kůži naneštěstí prokousnout, sice malá ranka, ale do krve. Takže jsme začali tím, že dostal vynadáno a musel pak se mnou ke dveřím k umyvadlu a čekat, než si to vymyji, zacpu papírovým ubrouskem a nasadím na to rukavici, aby mi do toho nešla špína. No prostě skvělý start.
Ovšem koníčkovi fakt došlo, že udělal něco špatně (jasně, musel se toho zmocnit co nejrychleji, aby ho náhodou nepředběhla kobyla, která k východu z ohrady došla s ním, jako by trouba nevěděl už za ty roky, že ho určitě neošidím :-)), takže se pak choval slušně a jemně (v dalším loudění :-))...
...navíc s ohledem na počasí měl po vyčištění náladu na procházku, tak jsem mu ji dopřál (a konečně byly díky sluníčku i správné barvy).
První zjištění, že venku opravdu zatím nic neroste, a pohled "Tady je ale úplně h...o"
Na vycházce nám údržba kabelů kolem trati naházela nějaké prořezané křoví na cestičku, ale koníček statečně čekal, než dvounožec odtáhne/zlomí/odhodí překážky, aby pak důstojně pokračoval v cestě (k další překážce, kde otočil hlavu s výrazem "tak kde to vázne s odklízením?")
Na cestě zpět jsme to vzali (jako okruh) po cestě, kde si hrdě vykračoval...
...jen nás na tom relativně krátkém kousku dvakrát předbíhala nějaká kondiční běžkyně venčící pejska a málem se udusila smíchy, když mne při druhém míjení slyšela, jak Vobluďákovi říkám, že by si z těch dvou měl vzít příklad a také takhle kondičně běhat (možná se smála jestli zahlédla Vobluďákův výraz o nějakém běhání myslí ;-) )