A máme skoro o týden později, než jsem se z toho pracovního shonu opět dostal podívat na koníčka, jelikož to byl pátek, tak opravdu až pozdě odpoledne a jen na chvíli (tedy skoro na dvě hodiny, ale to uteče jako nic, kolikrát jsem podezříval všechny stáje, že uvnitř mají lokální černou díru, která zakřivuje čas k rychlejšímu plynutí :-/)...
...koníček mne uvítal překvapivě sám v části výběhu (pro představu jsou to dvě větší oblasti spojené v místě dotyku relativně krátkým úzkým průchodem), tak jsem si říkal zda je to následek změny hierarchie stáda anebo to mělo nějaký jiný důvod, protože předtím by Vobludák nebyl sám někde, kde nemá "své koně"...
Ale jinak se choval normálně, neměl žádné nové šrámy (ty nad zadní nohou se postupně ztrácí), kopyta také v pohodě, takže se chvíli poflakoval na trávě za stájí (samo po předchozím vyválení se v písku) a jelikož byl večer, tak dostal kyblíček s večeří a potom ještě po chvíli dalšího poflakování se na trávě naznačil, že bychom mohli jít už zpět...