• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PESKoně a přirozená komunikace a vselijaka dalsi zvirena
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: proč problém... holt to tak je, různá místa na Zemi mají svůj specifický ekosystém. A holt jsou místa, kde jen stěží něco vypěstuješ (případně jen za velké snahy), tak to jsou místa, kde nedává smysl "chcát proti větru" a je lepší se přizpůsobit - třeba tím, že když tam "roste jen tráva", tak se tam budou chovat krávy a holt lidi budou žrát hovězí a ne avokádovej toast s kávou se sojovým nebo mandlovým mlékem... :-))
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN Dobrá, tak tedy o "sucho" - prostě problém...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: nejde o planinu, terénu je tu dost, ale o těch 1800mnm a srážkový stín Rockies - srážek máme asi polovinu co ČR
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: "Tvoje kozy" jsou samo-obdivovací, ne?
    Ale fotka zachytily ty stromy, kdy jsi svého času lkala, že tam na té planině jich moc není či se jim ani moc nedaří...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: a já myslela, že budeš obdivovat moje kozy :-))
    PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: Není ten "les" na okraji zase tak marný...
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES
    PES --- ---
    PES: ... nicméně stále z něj vychází obsah, který v sobě už musel mít delší dobu (podle struktury a obsahu), takže si musí dát pořádný "detox" a nálevy pokračovat dokud nevyjde opravdu všechno...
    ... tak ještě jedno hovno (co jiného se u koní probírá, pokud se nepomlouvají lidé za zády navzájem, tak se baví o tom, tak jim koně papají a jak jim kakají ;-))

ACKO
    ACKO --- ---
    PES: tyjo, tak to si užívá dlouhého života, tak přeji ještě pár hezkých let ať jste spolu 😀
    PES
    PES --- ---
    ACKO: na půl cesty mezi 26 a 27 lety
    ACKO
    ACKO --- ---
    PES: kolik mu je?
    PES
    PES --- ---
    ACKO: No s jeho věkem už to bude stále "o nervy", ale vypadá to teď už mnohem lépe...
    ...zrovna z něho nálev dostal další kousek.
    ACKO
    ACKO --- ---
    PES: ten je hezkej 😀 tak ať je už dobře
    PES
    PES --- ---
    PES: další nálev a další kolo pohybu...

NYEMI
    NYEMI --- ---
    PES: Gratulace! Tak poradny hovna do roku 2023 prejem :D
    My jsme petardy zvladli s nonsalanci, zadny zraneni, zadny drama, jednou si normen porotoval, paradoxne misto uklidnovani pomohlo okriknuti, tak pak teda jen stal a byl smutnej. Tak jsem ho drbala na koulich a sunkach zevnitr, a to uz mu petardy byly ukradeny :D
    A nejvic bodu ma pes, kterej se nebal vubec, ale hrozil, vrcel a blafal a vubec byl dost hustej!
    PES
    PES --- ---
    PES: na ranní pohybové procházce po areálu Kliniky neskutečně ožil a rozhlížel se po všem okolo jakoby tam byl poprvé...
    ... navíc hned jak mne uviděl přijít k boxu, tak zařehtal na pozdrav a celkově předváděl docela nadšení z návštěvy.
    PES
    PES --- ---
    Jakou může na Nový rok udělat radost HOVNO !!!

PES
    PES --- ---
    CAROLIAN: To je jen úhel pohledu ;-)
    CAROLIAN
    CAROLIAN --- ---
    PES: ještě že ON má TEBE do deseti minut daleko....
    PES
    PES --- ---
    PES: a ještě jedna procházka v areálu po dalším nálevu (odlehčí se personálu, který nemusí pul hodiny pochodovat s jedním koněm, přece jen tam není sám)...
    ... musí se protřepat (jak u Bonda - protřepat, nemíchat... ;-)), ještě že ho teď mám do 10minut daleko...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam