RAINBOF: rozumím totu, že jsi s mma zkoušel dělat plechařinu? Moc si nedovedu představit definici 2 cca 3mm profily. Ideálně dej fotky ať to vidíme. Jednak může dělat problém polarita, druhá věc je i použitý prodlužovak k invertoru, pokud tedy nejedeš přímo z domovního rozvodu. Kdysi jsem se takhle vztekal a celé to bylo o tom, že jsem jen přes 20m prodlužovák 3x1,5 Cu a to invertoru bylo málo. Když jsem přehodil prodlužku za 3x2,5Cu, tak ok. Dále, svárová oblast (místo budoucího sváru) by měla být co nejlíp očištěná od rezu nebo barvy. Svářet pomocí MMA plech - malování do plechu, je skoro holé šílenství. Delší sváry budou dělat 100pro boule, protože vnesené teplo do materiálu způsobuje nerovnoměrné roztahování.
Co se týká stability oblouku, tak bych ještě zkusil v troubě přesušit elektrody. Na krabici by měl být napsán čas a teplota přesušování. To má dost vliv na ochotu zapalovat a držet oblouk.
Jinak na 2mm elektrodě je tuším proudový rozsah 50-70A, na 80A bude pěkně hořet, ale bude to zároveň i propalovat.