• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DADOSHEKKSVAŘOVÁNÍ - praxe, rady, tipy, práce, doporučení a vše okolo !
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    cus, mate pls nekdo zkusenosti s IDEAL MIG TECNOMIG 255 4x4 PRO MMA DIGITAL nebo IDEAL TECNOMIG 250/2 PRO MMA DIGITAL IGBT ? rozdil mezi nima je cca 200E, jde mi hlavne o MIG-MAG, ma to mit 100% nekde na 155A coz na takove to domaci svareni jiste staci.. ale nikdy jsem o tehle svareckach neslysel. nicmene pri cene 650, potazmo 480E mi to prijde, ze by to mohl byt dobry kauf.. (specifikaci jsem objevil na heurece - https://svarecky.heureka.cz/ideal-mig-tecnomig-255-4x4-pro-mma-digital/specifikace/#section potazmo https://svarecky.heureka.cz/ideal-tecnomig-250-2-pro-mma-digital-igbt/specifikace/#section )
    HARVIE
    HARVIE --- ---
    SASOS: leda ze by si z toho kutil nastrihal kusy na vareni tigem/autogenem :-)
    SASOS
    SASOS --- ---
    LEXONE: no zkus bazoš apod. Jsem kupoval 1,0mm drát, 15kg cívku za 400Kč
    LEXONE
    LEXONE --- ---
    SASOS: prave to sem slysel taky, ze to neni na bezny kutilstvi, sem ochotnej jit az na polovicni cenu, aby to slo z baraku pryc a pokrylo to aspon z casti notare
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    SASOS: 20-30 za to dostane jestli to streli vsecko :)
    SASOS
    SASOS --- ---
    LEXONE: to je slušná zásoba, skoro tuna svařovacího drátu :). Trochu blbý je, že to je 1,2mm cor je dost tlusty pro běžné kutily. Ti vaří většinou drátem 0,8mm nebo 1,0mm.
    GANDALFSEDY
    GANDALFSEDY --- ---
    LEXONE: https://www.italfil.com/en/products/unalloyed/sg2-unalloyed-welding-wires (It can be used for boilers fabrication, industrial machinery costruction, car production.)
    DADOSHEKK
    DADOSHEKK --- ---
    LEXONE: presne jak rika THX bazos a nebo tady pro domaci kutily, jak od toho nemas papiry akorat problemy !!!
    LEXONE
    LEXONE --- ---
    THX_1138: sem se zeptal blbe asi, spis bych potreboval vedet kde se to pouziva, jestli v naky velkovyrobe atd., kam bych to pripadne mohl nabidnout
    LEXONE
    LEXONE --- ---
    Zdravim, muzu se zeptat k jakemu svarovani je vhodny tento typ dratu? Zustalo mi tu po tatovi asi 60 ks a rad bych se toho zbavil za prijatelnou cenu

DADOSHEKK
    DADOSHEKK --- ---
    RAINBOF: Vykup zeleza bych zkusil na smichove je par zberen kery jedou mozna i soboty a sehnal jsem tam par veci
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    o vikendu 1 malej...
    RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    kde sehnat v praze jeklicek ?
    ROXTYDY_A_BIBOB
    ROXTYDY_A_BIBOB --- ---
    Zdravím, omlouvám se, pokud je poptávka po svařovacích pracích offtopic (na nástěnce není uvedeno)... Potřeboval bych dle výkresu svařit (pohledově) z nerezových jeklů rám na sedačku.. Samozřejmě cena dohodou, materiál mohu dodat, místo Praha / okolí Prahy / Litvínov.
    Děkuji!
    DADOSHEKK
    DADOSHEKK --- ---
    PAKOBYLKA: mas to tam napsane nejakou cenu to urcite ma...
    PAKOBYLKA
    PAKOBYLKA --- ---
    dozvěděla jsem se, že mám drát na svařování, nechce někdo?
    [ PAKOBYLKA @ Daruji, přenechám, vyměním, dám za odvoz nebo do 150,- (nabídka i poptávka:-) ]
    KCHARI
    KCHARI --- ---
    FRANTAVOKURKA: máme teď pujcenou na dílně a vaří dobře. Velká, těžká a díky transformátoru nejspíš i nesmrtelná. Pokud na ni máš místo tak proč ne
    DADOSHEKK
    DADOSHEKK --- ---
    Priznam se tudle neznam... Ale spatne to nevypada
    FRANTAVOKURKA
    FRANTAVOKURKA --- ---
    Cau potreboval bych poradit chctel bych si koupit COcko libi se me tohle:

https://www.svarecky-obchod.cz/...art-4kladka-horak-ventil-samostmivaci-kukla-lahev-co2-s-naplni.htm

Ale moc s nevyznam ve znackach atd tak neumim posoudit jestli je to dobra nebo ne.
    Svaruju predevsim jekly atd... max tloustka materialu co jsem zatim varil bylo asi 5mm takze nepotrebuju zadnej extra vykonej stroj... Rozpocet tak 25k s dani vcetne lahve kukly atd

Akorat bych celkem ocenil moznost to zapojit jak do 230 tak 380 svarecka co jsem mel doted pujcenou tak mela prave prepinani. A to tahle bohuzel nema...

Dik

FRANCYMOORE
    FRANCYMOORE --- ---
    DADOSHEKK: Nazívejme to wolframová elektroda
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam