DEIKSAC: Jako jo. Me celkem prekvapilo spektrum nevuni v prezentovanych vzorcich… od kysaneho zeli po dehet.
Cider Talk hezky cistej, jak ve vuni, tak v chuti. Filtrace zrejme pomaha. Chvili jsem si povidal s Lukasem z Joyda o fermentaci mostu i s drti v kvervi. Pro me novinka. Vzorek byl dost zajimavy. Tezko rict, zda zrovna diky kvervi. Bavili me i kluci z Prvni Prajzske s jednodruhovkama. Zlate jablko, jak rikas. S Expat Cider velmi prijemna diskuse. S Klimentem mam problem dlouhodobe. V poslednich par letech se jim v chuti objevuje neco pro me neprijmne nakysleho, coz nemusim. Nicmene jim davam pokazde sanci. Ochutnal jsem i nejake maceraty s vinem, coz mi prislo jako fajn fuze.
Neochutnal jsem vsechno od vsech. Vic probiotik by muj zazivaci trakt uz nedal.
Pro me bylo zajimave sledovat, kolik lidi bere jablka jen jako komoditu, kdo tezi (mnohdy spis marketingove) ze “starych odrud” a kdo konkretni skladbu odrud skutecne resi. Ne, ze by to melo na vysledek vzdy pozitivni vliv. ,)