CUKI: nechci te tahat za nos, ale myslenku jsi podporil necim nesouvisejicim, nehlede na to jestli mas nebo nemas pravdivou tezi. flokulantu, jak vidno na ty bakalarce v odkazu, je nekolik skupin a o to vic typu. protoze mam nejaky zkusenosti s cdv, tak jsem pristoupil k cisteni bazenu pomerne zodpovedne a nemyslim si, ze stanovenym davkovanim a dodrzenim zakladni logiky hazarduju se svym zdravim nebo zdravim svych blizkych. nejvic me nasral dedek, kdyz poridil algicid s rozpadem az 24 mesicu, to je latka primo zodpovedna za naruseni ekosystemu v okoli.
doporucovat mimo svoje pole odbornosti jde leccos, otazka je, co clovek ma za dukazy.
taky jsem si utrh psrudu v auditku o kave, protoze na jedne prezentaci mi "neco" rekli.
pouzivam chemicky testy na overeni provoznich hodnot a drbu kazdyho, kdo mi tam dela frikule, protoze reseni na zakalenou vodu = vic sava naprosto neberu.
chapu te, ale nedelam siz toho vrasky.
cetl jsem nekde, ze na piskovy filtraci bazenu taky vznikaji nejaky nebezpecny latky, ale protoze to psal vyrobce alternativnich naplni do filtru, nikdo jinej, tak vlastne nevim.