8Z4S: s šířkou bych se asi mezi stromy nějak popral, ale je tam jen ta jedna stopa. Zbytek je traverz často v tom 45° náklonu a někde by to asi nebylo tak jednoduchý ani doházet.
TSOH: Těch prvních 100m bych to dotáhnul kolečkem s tím počítám. Proto by se mi líbilo to motůčko, že bych to už nepřendaval. Ale popravně v tom nejhorším terénu mi to dá problém občas vyjít i bez zátěže. Při pomyšlení že mě čeká cca min 500 přeplněných koleček se štěrkem a pískem...
Ta lanovka by mohla být jen na cca 40-50m v nejhorším terénu (v cestě je 2m metry vysoká opěrná zeď).
Další varianta je i to kolečko jak píšeš, ale musel bych ho upravit aby měl i 2 zadní kolečka. A taky bych ho nemohl tak naložit. Ale zase proto musím vymyslet k-ci, která tam už ale nezůstane. Což je zbytečně finančně náročné a dále to asi nevyužiju. Na stáří to tam nezůstane když to vede přes obecní pozemek. Proto bych chtěl vymyslet něco jednoduššího. To lešení by my přišlo ok, ale taky to nebude jednoduché upevnit. protože ty vyrovnávací podpěry do toho nebudu moct klasicky kotvit. A taky najít vhodný systém co po tom bude jezdit. Nějaké "kolečka" nízké ideál.
Výhled super. Při západu slunce mi tu lítaj dravci nad údolím ve vejšce oken, ale ta dřina :-)