PRASECI_SOIREE:Teď jsi mě dostal, tak důslednej, abych tam započítal tisk smlouvy při prodeji jsem tedy nebyl :-)
Já byt neprodal, já ho pronajímám, protože mám k němu nějaký vztah, ale ten byt je prostě ekologická bomba. A když jsem se s tím snažil něco udělat a věnoval jsem tomu nemálo času, tak to bylo jako boj s větrnými mlýny. Jestli je něco hodně neekologické, tak je to systém fungování SVJ. Po každém shromáždění mám chuť se rozeběhnout hlavou proti zdi.
Byt by měl také své výhody. Velká města mohou být dopravně lépe řešena. Ale Praha tím zrovna nevyniká. Ono je v Praze sice všechno, ale zároveň je všechno dost daleko. A ano až jsem počítal, že budu každý den jezdit do práce do Prahy (na kole), tak z toho sešlo, protože tím že jsem se osvobodil ze závislosti na penězích, bydlením které je finančně nenáročné provozem i výstavbou, tak jsem zhodnotil, že stávající práce velmi dobře placená práce v IT, není vůbec potřeba a mohu se věnovat něčemu co má větší smysl :-)
Tím se mi dramaticky změnil pohled na věc.
Z koupí nějakého zajímavého pozemku tě ale zklamu. Není to nic jednoduchého a ani levného, pokud nechceš bydlet na konci světa. A tam to většinu lidí po pár letech nejpozději omrzí a vrací se do bytů v Praze.
PRASECI_SOIREE: někde ti tam nějaké číslo asi ujelo a nebo mi to nevychází. Ale 14Kg za 1028 a na m3 toho potřebují 110Kg?