• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    o českym a slovenskym hiphopu, rapu, trapu a grimu, hlavně novinky, ale i starší oblíbené kousky... diskuze o scéně ;) lehký přesah do reggae povolen
    všechny ostatní země sem: [ HIP-HOP :: městská subkultura - malujeme, rapujeme, scratchujeme, breakujeme, stahujeme! ]

pokud chcete vložit info o nějakém koncertu nebo party, vložte do prvního řádku slovo AKCE, pro snadnější filtrování..
    rozbalit záhlaví
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Bene vydal ep (pěkný). Je tam i track Vlajky, kde se Lyrik vyslovuje k Palestině/Izraeli a odmítá obě národní vlajky. Myslim, že to rovnítko je trochu mimo (hlavně proto, že Palestina ten stát stále nemá), ale jinak je to na cz/sk poměry vlastně docela příčetný.
    Vlajky
    https://youtu.be/X3aWoT1aXGg?si=hT9TxxxA-ku0QrJl
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    Mě to baví, dle mýho se v tom zbytečně rejpete, za takový rozbory to nestojí, o tom ostatně dissy nikdy nebyly (natož ty Hackerovy a všechny byly přitom vpoho i Buze i Nikdysnebyl a dissech SC ani nemluvě - nějakou hloubku bych v tom ale nehledal, proč taky).
    N_I
    N_I --- ---
    MARZER: zmrd co to pošle vyřídit ženskou, kdo mu tohle ještě žere :) vybere na diss duchodce s lahvacem nebo kluka s coming outem :)
    možná byl zmrd když mu bylo dvacet, ale ted je duchodce po mozkovy obrne / show v roxy/ kerej si ale pamatuje pravidla hry
    diss track je i pres vyhrady a ze to zni low, fer cesta
    MARZER
    MARZER --- ---
    LAYUP: Jo to souhlasím, já jen nevím, zda se ta Game nebere moc vážně. Stejně jako se posrat z toho, že někdo udělá track kde řiká, "že jsi špunt prdele celýho česka". Jako já si to poslechl dvakrát, pobavil se a je to. Od Toxxxe ani nečekám víc. Je to zmrd a dělá zmrdství a má na to licenci. To je to co od něj chceme ne?
    Album s tim mentálem je docela slušná sračka, to jsem ani nedoposlouchal, ale to nehodnotím, jen zda se bavím na tracku
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MARZER: za me taky low
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: ja to slysel na streamech a byl trochu zklamanej, ze to nejni cely album/ep a netusil, ze k tomu je i klip.. takze davam lajk az ted ;)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    N_I: Dlouho jsem ho neposlouchal. :)
    N_I
    N_I --- ---
    HONZA09: to je ale hugův trademark ne:)
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MARZER: Šlape? Vždyť to zní, jak po mozkový obrně
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    MARZER: Přijde mi, že to akorát schazuje Huga samotnýho. Posrat se z toho, že někdo necení tvý album, od toho jsou kulturní kritiky, shocking. Argument, že musíš rapovat abys to mohl komentovat je ze základní školy, o agismu ani nemluvím.
    MARZER
    MARZER --- ---
    LAYUP: jáj, nekecej že tě to neba. dyk to šlape a viděl jsem tě se smát:)
    N_I
    N_I --- ---
    MARZER: fer, huga spis nemusim, po fajn albu 1000 ale total propadaku na krtu v roxy

cenim ze to dal trackem!!!:)) ikdyz si mysli ze je z budoucnosti? wtf?? a kdo neumi na majku, nemuze mit na rap nazor lol_)

skoda ze to zavajbi vic nez treba ten rimsa, kerej tam zandal uplne neuveritelny bars! a klip ma sic diy, ale uplne vymazlenej na a.rockyho...

klasika jak rika ten yakhsa, negatovni emoce te donuti napsat prispevek:) ne dobrej track kerej se ti libi, pak je ticho
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    MARZER: O hovně, nemá to zapotřebí.
    MATT
    MATT --- ---
    N_I
    N_I --- ---
    Doktor Římsa & čest_zmrdi – Power Ranger
    https://www.youtube.com/watch?v=BhWHuwwczxM
    AKISAN
    AKISAN --- ---
    POHODAVOLE: to snad ani nejde....to je diss dissu))
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    PSYKUK: lepsi nez mackas mi hada? :D
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    PSYKUK: za me tez.
    PSYKUK
    PSYKUK --- ---
    FIDEL: Si zvonil je za me nejlepsi cz/sk diss ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam