MRKEVREDKEV:
Tak ono to s těma PSH neni IMHO tak hrozný jak se dnes rádo tvrdí. Za mě tak nějak drží konzistentní kvalitu a zbytek už je danej tím že z Hip Hopu je dneska prostě mainstream. Přišly Kmeny, dokumenty, na starý kolena ještě další fame...
Například to vystoupení na Oktagonu nebyl sellout ale mj. určitej ...asi bych řekl hold časum kdy část fighterský scény kdysi začala nosit kšilty , chodit na koncerty a jejich CD (vypálený samozřejmě :) kolovaly po více anebo méně potem smrdutých gymech. To ovšem ví jen Novotný a pár oldschooláků.
Jakkoliv pana Vladimíra moc nemusim tak se s Orionem a Trafikem narozdíl od pana Smacka zvládnou neprezentovat jako ubrečenej teenager co se tímto IMHO sám stává tak trochu parodií svejch textů a celkově vzkazu. Tohle PR je za mě naprostá katastrofa protože na haly za mě rozhodně má :)
Skutečnost asi bude triviální, řekl bych že Smack eh....nebude asi úplně v pořádku a nebyl by první ani poslední co v určitym věku patrně platí tuhle cenu za ...zábavu .
Over IMO rozhodně neni ale musí prostě zase najít koule a měl by si odhaduju doma i jinde dost důkladně zamést a vůbec vyčistit vzduch :)