• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    o českym a slovenskym hiphopu, rapu, trapu a grimu, hlavně novinky, ale i starší oblíbené kousky... diskuze o scéně ;) lehký přesah do reggae povolen
    všechny ostatní země sem: [ HIP-HOP :: městská subkultura - malujeme, rapujeme, scratchujeme, breakujeme, stahujeme! ]

pokud chcete vložit info o nějakém koncertu nebo party, vložte do prvního řádku slovo AKCE, pro snadnější filtrování..
    rozbalit záhlaví
    N_I
    N_I --- ---
    ONDRAASOVKA: kabala sem se na to na X zeptal, utřel mě že backstage dobrá a šampíčko se zrcadlem na stole taky...pak teda pri druhe zmince uz napsal ze to byla chyba co uz se nebude opakovat, fer rikam

ono se trochu suska ze ani ta mega slava ani jim nedela moc dobre...davej bacha na to co si prejes...

další supr akce navíc pro ultra dobrej úmysl..pořádá nejlepší týpek z vole...

TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    OPERAHYPNO:
    Jako původní ZNK akce s kozi (i pindíky) venku, litím všeho co teklo, hosty typu Záviš a rozehřívači kotle v maskách goril etc. etc. byly bytelný . BTW co se klubů týká šla i Chmelnice což mě sere ještě násobně víc. A OT rozhodně neni protože minimálně jednou tam Vladimir 518 byl na Testamentech :)
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    OPERAHYPNO:

AFAIK minimálně prozatím konec. Akce tehdy byly super a byli schopný důstojně pokrejt akce od Tankardu a Ondskapt po SG nicméně z většiny tehdejší crew kolem tématickejch akcí jsou Lidé s Rodinami Platící Složenky . Silně pochybuju že se někomu podaří navázat na tuhle atmosféru kdy se ZNK tahalo nahoru . I s přihlédnutím ke všudypřítomným telefonům :)

Jako podobnej levej bych ale viděl SG a spol. někde v pátek na vesnici .
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: zas jestli vidi, ze pro profit delal nektery veci, ktery by se mu driv pricili (muzu hadat treba akce s rockstarem?), tak cenim, ze udela nejakou sebereflexi. v posledni dobe me naopak zarazelo, kdyz rikal, ze uz nechce delat politicky texty, protoze na to lidi blbe reagujou a nekteri fanousci odchazej. ale prislo mi, ze na ten End2end byl docela hrdej, tak tezko rict.. ale pritah pozornost, lidi treba rychle koupej listky, vyda grime album s money p, pochodi po horach a pojede se dal..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    _KOFILA_: slusny, pise, ze dnes bude deska a 13/09 akce :)

Young Havel & Mrs. Button (křest alba) - Vstupenky na koncerty, pá 13. 9. 20:00 ve městě Praha - GoOut
    https://goout.net/cs/young-havel-and-mrs-button-krest-alba/sztwxix/?
    N_I
    N_I --- ---
    akce vypadá dost super, jen vůbec nevím když sem viděl tu debatu v klubu pomlouváme djs...a když je to takto naprosto jasně formulovaný....to téma je tak složitý a podpořit takto jasně jednu stranu...chm..:(
    no....

N_I
    N_I --- ---
    MATT: tak existuje akce fotbal proti rasismu kde je taky rap support...fotbal rozebira v praci aran nebo decak z rapspotu jeste nedavno hral za prachy nakou 3 rakouskou ligu...neni fotbal jako fotbal
    N_I
    N_I --- ---
    LACIF: dík za feedback, jako ve chvíli kdy sem si četl tvůj report mi to přišlo naopak úplně dokonalý protože na jednoho djee tančila jeho žena a vajbila jeho beat mocně že jel ty nejlepší fláky pod sluncem. přestože tam byla sama a my na ní civěli. vypadalo to nejvíc skvělě i nejvíc divně zároveň na cožs upozornil a nefestivalovej dojem je jasnej. úplně odlišný světy.
    rozhodně je fakt, že promo už dělat nebudu a už vůbec ne tady, máš pravdu že to je úplně mimo rank a OT sorry.

report - pán nuslí je největší srdcař ever a show i přes jeho nezdraví dal skvěle, modré hory jsou prostě velký artists a projev na majku je opravdu mega daleko leč pro náš typ akce je to úplně mimo mísu podobný projekt zvát právě sem, jsou spíš už na tu pohodu nebo colours...
    imho end society, mára IOB nebo disco moreti dali po horách ještě lepší sety nez oni...ikdyž kvalita už tou dobou byla fakt hore...
    pohodavole potěšil odpo setem plnýho yza,labella a wondera...ou je....a pustit si po party v nedeli s felas s flaskou proseka mois je uplne nej...

rozhodně bacha na to, co kde inzeruju, radší bych od toho šel hned fuč a preventivně. je to fake.

N_I
    N_I --- ---
    MATT: no člověk by si radši vypíchl oči...z toho zrče..v čele s manenem...ale myslel sem že to je už pár let hlavní rap akce roku..... a je to nějak všeobec známý
    MATT
    MATT --- ---
    nejřiv jsem myslel, že to je jen klip s příběhem, tak jsem zmateně proklikával, ale ono:

Máme pro vás něco, co tady ještě nebylo! 🎬🇨🇿 Představujeme vám „BATTLE“ – PRVNÍ RAPOVÝ SERIÁL v České republice! 🎧

Příběh, který tě pohltí. Kluk, který se chystá na největší Rap battle ve svém městě. 🏙️ První místo? Nahrávací smlouva, která mu může změnit život! 🎙️💥 Komediální drama, inspirované skutečnými událostmi, které tě vezme na trnitou cestu mládí, ambicí a snem o slávě.

Očekávej nečekané! Tohle je víc než jen hudba, tohle je životní příběh plný vzestupů a pádů, který tě nenechá chladným. 🌟

Nenech si to ujít a buď u začátku něčeho velkého! Nejlepší rapová akce, která ti rozproudí krev v žilách. 💯🔥

BATTLE - "Ven z díry!" ( 1 díl )
    https://www.youtube.com/watch?v=q9AoYJmNEFY
    N_I
    N_I --- ---
    proč nemůžu mít radost, jen tak, že je v rovině velká rap akce.
    proč musim v palici řešit, že provozáci lázní sou lůza z taxíků a vekslu a proč to šlape zrovna jim...chill out od fajn radia to by mě zajímalo moc ale...inu..:)

N_I
    N_I --- ---
    zajímavý název akce

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: ano, na akce mu nikdo nechodi :D
    MRKEVREDKEV
    MRKEVREDKEV --- ---
    mini report ze včerejška z Café v Lese - Klára Wodehn, Bad Focus, Twisted DV, ATM BENNY

přišli jsme do klubu, před plánovanym začátkem akce je na místě asi 6 lidí, z toho odhadem 5 vystupujících. start se o něco odkládá, dáváme pivo, pár lidí nakonec dorazilo. začala Klára, za mě jednoznačnej hřeb večera. zábavnej vílí projev, super produkce, na konec dala pár nevydanejch tracků s with-house Salem type beat podmazama, což nás s kámošem dost hitlo.

pak nastoupil Bad Focus, muzikant, spíš takový generický nůďo, nic objevnýho. naštěstí ho z tý nudy ke konci vysvobodili Twisted DV, který s nim dali asi dva tracky a pak se už bohužel neobjevili. taky super projev a zajímavá pomalá flow, anglický texty, nerozumíš nic, ale má to vibe.

nakonec ATM BENNY, heavy beats, rapuje s autotunem a ladí si ty modulace průběžně, takže to neni furt stejný. měl to dost zmáklý. tim spíš se divim, že nemá v podstatě nic vydanýho a téměř 0 poslechů.

Klára 10/10, těšim se, až vydá ty věci a budu doufat, že jí to bouchne. škoda, že dorazilo tak málo lidí.

ATM BENNY tu zatim imo nebyl, tak nahazuju:

TRADEMARK
    https://www.youtube.com/watch?v=dAZd1SzVNdw&ab_channel=ATMBENNY-Topic
    GEGE
    GEGE --- ---
    AKCE
    Kampus Hybernská – E.0 Sál
    Sobota 18. 5. 2024 19:30–22:30
    Lil Fault + Evžen Hromosvod + další

Lil Fault + Evžen Hromosvod + další - Vstupenky na koncerty, so 18. 5. 19:30 - 22:30 ve městě Praha - GoOut
    https://goout.net/cs/lil-fault+evzen-hromosvod+dalsi/szqnfdx/

Lil Fault - ZTRATIL JSEM NOTEBOOK feat. Právník the Kid (oficiální video)
    https://www.youtube.com/watch?v=O5F9T9UvVOo
    N_I
    N_I --- ---
    MATT: su kdysi slyšel rozhovor na R1, řikám si kdo může být takto nesympatický, na sílu trendy, na sílu celý a ono Past, docela mi to zapadlo, páč mi jejich hudba přijde jako mega kalkul a bolest.

V sobotu byla docela fajn akce, nebyl někdo? report? fotky?

POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    AKCE 1. 3. 2024 Pulz: Fvck_Kvlt + Dušan Vlk

Pulz: Fvck_Kvlt + Dušan Vlk - Vstupenky na koncerty, pá 1. 3. 19:30 ve městě Praha - GoOut
    https://goout.net/cs/pulz-fvckkvlt%2Bdusan-vlk/szbnpvw/
    N_I
    N_I --- ---
    SMELLYDICKHEAD: to album je dost koží a já se vracím lehce na vlnu, bavěj mě hlavně beaty a bars kde už má lehce co říct ne pouze a jen flex, ikdyž toho je tam pořád dost, těším se na další poslech ale klebold daleko...esli to dělal on, taky má u mě body navíc že zrušil pražskej koncert a dobře udělal

nový album haadese je dost dobrý zase krze beaty a produkci, rozhovor je o ničem jako každej kdo je na perníku delší dobu, je tam najednou takový úplný prázdno jako v klubu o narkoplejbojs kde je trochu zajímavej pouze annal a zbytek je spíš strašně smutná kopie. nevtipná smrdutá ale poza hustosti..no víc než prázdno a v roce 24 proste flexit parno uz spis nemaka...deska je ale super a ma tam par ploch a flow kde je i dobrej basnik...sel uplne mimo me...ale davam ho do hledacku

rohony křest...civoe ta kalamita kdy sem myslel že vyrazím směr třebíč ale byl sem rád u kamen doma, nepochopil sem když psal že lístky až na místě, že pak vyprodánov den akce, jak se tam všichni dostali, dle reportů to vypadala na solid peklo v kulturáku ale ten týpek z matadoru teda sympatak vubec..ikdyz se k rohonymu asi hodi pac rohony je vlastne taky takovej slizak...a ta deska je spis za hranou nez na hrane..:)
    ze me porad bavi je prst nahore...:)
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    BRKODLAK: díky vyhledal sem, víceméně mám z něcho stejný dojem a to sem s ním měl vlastně podobnou konfrontaci. Jinak v tvém raportu z té akce zaznívá jedna zásadní pravda téhle doby - Kohák je píčus
    GEGE
    GEGE --- ---
    #akce dnes v Klubovně

Noc6: badfocus + Obrben + další - Vstupenky na koncerty, dnes 19:00 ve městě Praha - GoOut
    https://goout.net/cs/noc6-badfocus%2Bobrben%2Bdalsi/szaderw/
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam