• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    o českym a slovenskym hiphopu, rapu, trapu a grimu, hlavně novinky, ale i starší oblíbené kousky... diskuze o scéně ;) lehký přesah do reggae povolen
    všechny ostatní země sem: [ HIP-HOP :: městská subkultura - malujeme, rapujeme, scratchujeme, breakujeme, stahujeme! ]

pokud chcete vložit info o nějakém koncertu nebo party, vložte do prvního řádku slovo AKCE, pro snadnější filtrování..
    rozbalit záhlaví
    MATT
    MATT --- ---
    ÐƯƆ ƁLƆƆÐ - Jsem s tebou (OFF VD ) #rap #music
    https://www.youtube.com/watch?v=LaGj83hknlQ
    MATT
    MATT --- ---
    D-Toc – SYSTÉM is a drill hip hop track combining cyberpunk aesthetics with modern AI-assisted production.

D-Toc - SYSTÉM | Cyberpunk rap / Emotional
    https://www.youtube.com/watch?v=fqV9jUfiBnE
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    LAYUP: To že rap game je hra, divadlo, nic vážného, tam opakuje několikrát, proto jsem napsal, že to stěžejní informace. Taky v návaznosti na to říká, že nedělá politický tracky. Ok. Zároveň tvrdí, že to každej může mít jinak. Nic jsem nediggil, stačilo ho poslouchat. Jinak se pochcal sám. Tím, že narapoval sračkovej diss na Hit em Up. Před maldejma vypadá jak žvatlající geront a před lidma, co si pamatujou Yo MTV Raps jako komediant.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    No asi stěžejní myšlenka toho celýho je, že pro Toxxxe je rap game něco jako divadlo odtržený mimo realitu.

Což je zejména v souvislosti s použitím beatu Hit Em up od 2 Pac, kterýho pak zastřelili v autě, flusnuti do ksichtu celý rap game.

Děkujeme Hugo. Běž dělat nový tracky o páření koroptví.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MATT: Jak poslouchám ten US rap, tak tam rapuje důchodců tři prdele a nikdo koho poslouchám, nerapuje tak tragicky jak ty důchodci u nás. :)
    MATT
    MATT --- ---
    Alarm · 1 h
    V hnízdě už není dost místa. Český rap uprostřed generační výměny
    „Posluchačská základna českého rapu se poslední roky posunula vstříc mladším ročníkům a pro ně je už Toxxx ve věku jejich rodičů. A ty rozhodně nechcete poslouchat rapovat. Možná by se jim mohla projevovat úcta, ale v rapu se nic takového nikdy nepěstovalo.
    OG Pav tak hodně nevybíravě rapuje o Toxxxově manželce i o jeho údajně uvadající kariéře. Pokud jde o techniku nebo vtipné punchlines, má veterán navrch, ale obávám se, že pro o generaci mladší fanoušky to nemůže stačit – Pav jim totiž dává syrovou autenticitu fracka rebelujícího proti rodičovské autoritě a ta je vždycky víc.
    Toxxx o Pavových fanoušcích v jednom disstracku říká, že ,jsou znudění tak moc, / že hledaj nějakýho feťáka, / kterej je pobaví.‘ Zároveň je ale právě to důvod, proč beef zatím nemá – a ani nemůže mít ­– jasného vítěze.“ // Karel Veselý

V hnízdě už není dost místa. Český rap uprostřed generační výměny | Deník Alarm
    https://denikalarm.cz/2026/05/v-hnizde-uz-neni-dost-mista-cesky-rap-uprostred-generacni-vymeny/
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    DUB: Rekl bych, ze mlada generace, na kterou to cili, ma nejaky nejaky rap skills na poslednim miste. Musel jsem si po te tragedii od toxxxe pustit arnold leopard-navrátil, abych si trochu zpravil chut.
    MATT
    MATT --- ---
    pokus o jizansky country rap? ;))

Mikael Wertez - V Praze ve stripáči (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=03Av6bUR3b0
    DUB
    DUB --- ---
    muj nazor je ze tohle sem fakt necekal asi jako vetsina z nas. prvni sloka nic moc, druha sloka je lepsi, uz tam ty bars davaj smysl, narazi na to jak to fetactvi pritahuje lidi, kteri o drogach nic nevi a tim ze to poslouchaj se cejtet ze jsou in dnesni dobe, dobra punch s tim durdenem, facts. ale celkove je to fakt hodne slaby, ale nesouhlasim s vama, ze zni jak senilni dedek a zkurvil ten beat, rapovat do tehle boom bapu je podle me mnohem tezsi nez do trapu, dava dobrou flow a zni to dobre, je sou z toho cejtit skills, narozdil od takovyho slabikare co dal pav v tom talibanu.
    cekal bych ze vyda jeste neco hustyho.. teda doufam :)
    btw tyhle dissy s refrenem sou stejne porad takovy divny, poprve sem si to rek u mgk - rap devil, kdy do dissu dal refren :)
    N_I
    N_I --- ---
    stárnutí bílých heterotoxxuálních mužů nejen v přežrané evropě je vůbec téma, jak to zvládnout s gracií:))?
    zde to nevyšlo vůbec, těžký je bejt starej a neumět nic jinýho než rap / kerej mu teda taky nejde viz ta roxy /
    a mít kolem sebe lidi co ti furt nemyslně tlačí že máš kredit a jsi vlastně dobrej...
    N_I
    N_I --- ---
    pav zna rap a jde hore....

tyhle slova jsou ale v rapu obcas povoleny ne?
    v beefu husty...ale..ufff

a mozna mi tohle sedi v ramci.hry vic jak hugovo o buzerantech...
    MATT
    MATT --- ---
    rómáckej fotbal & rap

WizBoss & Patrik feat. DvojTee - Football
    https://www.youtube.com/watch?v=w5ICHDgrlag
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MATT: No právě že v USA. Hip hopová Mecca. Nerad bych nějak hanil francouzskej rap, protože mi ta scéna actually přijde celkem cool, ačkoliv jim rozumím úplný hovno, ale jinak neuznávám moc Evropskej rap. Ještě jsou celkem fajn Poláci. :)
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    N_I: že je gay nemůže přiznat ani Benny Christo natož někdo z Rap komunity.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    Mě by zajímalo jestli to je TOXXXovi jedno a nebo už to ani nepozná, že ten jeho rap stojí hovno.
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: tam je i zajimava linka toho Zaripova

[ROGER_WILCO @ CZ/SK hiphop, rap a trap]

kdybych chtěl hodne roztacet sve konspiracny zavity, tak si budu myslet, ze nam rusky penize skrze Yza kazi mladez.. ;)
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: POHODAVOLE: pro tyto pripady jsem vam ho tu zaarchivoval hír [MATT @ CZ/SK hiphop, rap a trap] ;)
    N_I
    N_I --- ---
    lidé prahnoucí po pozornosti- tenká červená nit současnosti
    fakt nechci nic bagatelizovat ale je to takový koudy ženskýho rapu, otravný je to stejně
    instáč sem díky podobným lidem smazal raděj úplně

flasza...fakt hodnej kluk, ale ten rap a to když vylez...stejně nulová empatie a trochu chápu to nasrání lidí ze vsi na toto chování...

kurde fakt by možná stačilo zafárat....ne?
    N_I
    N_I --- ---
    tak na to máme snad právo ne? v našem věku že máme chvíli, chvíle, kdy nás rap dost sere

mě hitnul ten asap rocky...och ruberry...och ta basa v helikopter...a east side sound obcas protocim taky cely...nebo hasana..:) točim to furt...celý, neklikám sem tam

pyra klip zase posun a ti jungies se smradem mam v uchu doted - drogovy vecirek se rozjizdi vsichni se sjizdi..:)))

jako to že máš sdělení ve finále nula je nakonec dobrá prohra..ikdyž máš supr produkci...a jakoby bangere...

ti mermomoc co pustil a vybral vítek z OTK mě hitli že běžím pro desku do polí5, ale to není rap, chápu...ale deska stojí 400kč nekup to..:)
    + děcka nakonec zcení že od toho třeba odejdem.....želví ganja, joe frácek mě taky už neberou co mi nosí do ucha..apod:)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam