• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    přihlásit se
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    o českym a slovenskym hiphopu, rapu, trapu a grimu, hlavně novinky, ale i starší oblíbené kousky... diskuze o scéně ;) přesah do reggae či R'n'B povolen
    všechny ostatní země sem: [ HIP-HOP :: městská subkultura - malujeme, rapujeme, scratchujeme, breakujeme, stahujeme! ]

klipy, nebo aspon inteprety, posílejte jako jednotlivé příspěvky (pro následné +/- ostatních uživatelů)

pokud chcete vložit info o nějakém koncertu nebo party, vložte do prvního řádku slovo AKCE, pro snadnější filtrování..
    rozbalit záhlaví
    MATT
    MATT --- ---
    se nak vsichni z 2L zenej..

Most Rap News (@most_rap_news) • Instagram photos and videos
    https://www.instagram.com/most_rap_news/

FIDEL
    FIDEL --- ---
    N_I: a co řikaj? ta cerstva deska je dost melancholicka a bez vyraznyho flexeni, coz je prijemna zmena (a je taky plna jedu, coz zas takova zmena neni). já myslel, že se o něm mluvilo v roce 23, kdy mi o něm doma začal referovat můj synátor
    [FIDEL @ CZ/SK hiphop, rap a trap]
    MATT
    MATT --- ---
    btw: vcera na gambrz se mi vnukla takova otazka, kde vlastne konci rap a zacina stand up comedy?
    N_I
    N_I --- ---
    MATT: lol v zápalu řečí o ničem sem dal římsu do uší az ted...a ikdyž je to stejná flow koho to sere?sem se těšil na každou další větu, skvělý lyrics a poloha alba...sdělení...i podmaz,
    už chápu že nevíš kam jít 3..:)))
    bednaci a lidi kolem divadla docela rulujou...fer

rap mam jako brigadu
    ale stejne stavim scenu
    N_I
    N_I --- ---
    MATT: prince je na tom albu lehkeh jak pirko..flow tak 23 a bars jak pan..live nejdal...viz bajk

spatny.cesky rap..kral.hugo...lol, zly fans na tour
    N_I
    N_I --- ---
    JUNIORGOTHAJ: hele zpet k tomu kdo je spatny cesky rap..rozved to prosim
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    MATT: kvlt crew. Kazdopadne akorat jsem docetl ten knizni rozhovor s Denisem a dost tam resi, ze on nedela rap, neni raper (ostatne ma to i v textech), ale taly celkem pokorne priznava, ze za to, ze je takhle razen, si tak trochu muze i sam, coz teda rozhodne muze;)
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    FIDEL: ale rap bych tomu nerikal a o flow nemluvil, je to zpev jak z ucebnice neopunku;)
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    HONZA09: ale je to všechno jenom ne rap
    JUNIORGOTHAJ
    JUNIORGOTHAJ --- ---
    HONZA09: Co to ma spolecnyho s diskuzi cz/sk rap? Vždyť to je jakoby nejakej synthpunk..
    Navíc někdo, kdo o sobe říká poor but sexy a přitom nosí zlaty grillz je fakt cringe…
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    N_I: Tak tebe nebaví nic zajetýho, hledáš alternativy, což je okay, já ten alternativní rap, co taháš na Speedstop třeba nedávám, ale o rozdílnosti našich vkusů víme dlouhodobě. Přijde mi úplně zbytečný tu srovnávat 20yo kids s 40yo borcem, k čemu to je. Neznám nikoho, kdo by řekl, že Toxx neumí rapovat, na to ho známe dost dlouho.
    N_I
    N_I --- ---
    FIDEL: videl jsem ho 3x...a stories o jeho marnosti live leti napric. svetem......

tak jako pyra zandali show asi tak o milion plus level kalby.....technika netechnika...ja do skoly na rap nechodil jak se to spravne ma a musi....

toxx je relevantni pro cca 100 boomeru co vajbili suprkru a jaky to bylo kdysi....jinak pavuv pohreb naprosto na miste...
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    N_I: jenze tys ho videl jednou a omilas to furt dokola;). Ja ho videl xkrat, kdy strcil do kapsy vetsinu lidi, co tu rapuje, tak ja ti nejak nevim. Ale tobe prijde, ze umej rapovat i pyraboyz a sorry, ja strasnejsi techniku slysel snad jen u opaku dissu, coz jsem nikdy za rap nepovazoval;)
    LAYUP
    LAYUP --- ---
    FIDEL: Pain je můj nejoblíběnější track a skoro tam není ani rap, ale to instro je krásný a on tam dělá fakt hezký polozpívánky.
    MATT
    MATT --- ---
    Majk Rap - Žatec (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=gh1RpoU7-iA
    MATT
    MATT --- ---
    POHODAVOLE:
    K incidentu došlo před jednou pražskou klinikou, kde se odehrála ostrá hádka, která skončila rvačkou. Ektor se totiž začal hádat s jedním mužem a jeho synem. Mužovi, který byl staršího věku, se měl kvůli stáří vysmívat, což se ale nelíbilo jeho synovi. Jenže hádka eskalovala a došlo i na pěstní souboj. Ektor následně použil na oba pepřový sprej a mladšího muže, který v tu chvíli neviděl a snažil se si z očí odstranit pepřový sprej, ránou pěstí dorazil.

U soudu se celá věc projednávala a výsledkem je, že Ektor vyvázl jen s tří a půl roční podmínkou. Měl ale obrovské štěstí, protože se řešilo i jeho dřívější napadení, kdy se měl agresivně chovat k řidičovi, kterého vybrzdil, následně mu rozbil okénko a také udeřil. Jenže soud se táhl opravdu dlouho a oba zmíněné incidenty tak skončily pouze podmínečným trestem. Kdyby ale Ektor byl v podmínce za předchozí případ, šel by rovnou na několik let do vězení.

Ektor za napadení otce a syna vyvázl s podmínkou - AntiYoutuber.cz
    https://www.antiyoutuber.cz/clanky/ektor-rap-rapper-napadeni-soud-vezeni-marko-elefteriadis.A260825_132324_antiyout-clanky_sorm
    HONZA09
    HONZA09 --- ---
    roček byl za rap :)

BACK FROM THE DEAD 014 | LEO BERÁNEK |
    https://www.youtube.com/watch?v=UBLmX9dg2DA
    DUB
    DUB --- ---
    driv na hhk byli superstars jako wutang atd, ted tam dali underground rap, coz proste snowgoons, alchemist a ill bill jsou
    MATT
    MATT --- ---
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    N_I: Alchemist je o parnik jinde nez soucasnej rap jo?:D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam