• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    OPERAHYPNO: klip se mi taky libi a beat mi prijde v klidu, ale zbytek nechapu.
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    MATT: ten track s kirschner se mi libi :)
    MATT
    MATT --- ---
    POHODAVOLE: chtěl jsem napsat, že idea to už udělal líp, ale byl to opia a nebyla to katarzïa ale kirschner... ;))
    MATT
    MATT --- ---
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    OPERAHYPNO: hele, tys ho hejtoval, cos prisel, tak jakypak posledni
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    L4MA: nj žádnej zázrak 😃
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    L4MA
    L4MA --- ---
    POHODAVOLE: jee, to je jako kdyz rapuje Karel Sip... :)
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    VLADIMIR 518 feat. KATARZIA - Vidim to, jako by to bylo včera (prod. MIKE T)
    https://youtu.be/C7ErMtoJEFQ?si=OXjQHJzW_t2RyxgW
    N_I
    N_I --- ---
    OPERAHYPNO: hele text od klubu smysl dava a je dobre ze to je uz venku.
    N_I
    N_I --- ---
    MATT: a druha pulka feli s mma fighterama a jede se poza, hele co delaj v kleci, to se nam nic nestane taky, nikdy...brichta bomby trend a ruzicka yzo mad warior..:(
    toxx tohle ale neudela dle me...rikam ze bych se rad splet
    ikdyz zadny vyjadreni uz tomu typkovi zivot nevrati:(

popsals to presne...jak je hood u nas vyhrocenej uplne cumim ted..:(
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: To určitě nejni, ale je to podstatný jakej k tomu dannej subjekt cítí příslušnost. Někdo bude komentovat události v Ústí, jinýho nezajíma ani co se děje u něj v baráku. Osobně mě veškerý agresoři totálně serou, bohužel (dík?) nejsem moc bitkař, tak jsem vždycky zdrhal, ale jako dredaře z hradčanský si mě už párkrát náglové na mušku vzali. Asi 14 dní zpět mě chtěl rozbít překoplej random týpek v Roztokách, jen za to, že jsem jedl jablko.

Ale kdyby bylo vyjádření od Toxxxe, že tohle mrdat, nejsme amerika a vraždit se tu prostě nechceme, tak mu jedině zatleskám. Zlášť v kontextu, kdy pulka interpretů stříli z kalacha, tu tu tu, v každym druhym tracku.
    N_I
    N_I --- ---
    JOHNNY: Vim hovno jako vzdycky, jen felak byl u toho, bohuzel. Oznac me jak chces, čti si to třeba jako silnej názor, sám to považuju za hodně otázek ve mě samém než silnej názor a jasno.

Diky za echo, diky za ten text ktery vidim vedle. Za vas me to neprekvapuje,ze to davate do kupy, ze by tohle udelal i Toxx? rad se znovu spletu...
    JOHNNY
    JOHNNY --- ---
    N_I: Hele, ty chytroline, sam vis hovno, co se stalo ale hlavne, ze mas silnej nazor. Resili jsme to/resime s policii, neni nam to jedno a vyjadreni (navzdory tomu, ze se to stalo pred klubem) davame dohromady. Neni to vyjadreni jednoho cloveka, ale obou klubu dohromady, tak chceme, aby s tim vsichni byli spokojeny.
    N_I
    N_I --- ---
    MATT: je to podstatný pro pár vět a vyjádření soustrasti??mam nejaky info od typka co byl dost blizko incidentu... nejak tak to asi bylo, esli to byl nekdo z koncertu? coz asi prej i byl dle svedku..a typek sel z regecka a narazil na tohle...to musej nekoho zabit primo v crowdu?

mas pravdu ze okoli coz pozozuju v hoodu je momentalne hodne prehroceny a trochu to ted kouka za vice rohama..podobny pruser...co tem lidem sypou do tech pytlu nevim teda..
    bohuzel se u tehle bitek cas od casu neco takovyho stane, blbej cas, blby misto...

no ok..venujme se pisnickam, lod jede dal...
    MATT
    MATT --- ---
    N_I: A mělo to nějakou spojitost s show? V BJ prej zas byli Peeny wally, tak to byl třeba nějakej rastaman? ;) Oběti bylo tušim padesát. Ono to okolí obecně nejni moc hezký, to samý Vltavská. V poslední době mi přijde, že v ulicích vidim víc smažek.
    N_I
    N_I --- ---
    JESU_SS: sem naivní ale - je nám moc líto co se stalo,
    nestalo se to při show ale venku ale lidsky zivot je lidsky zivot ale z tohodle nam neni dobre a snad PCR vse dosetri ikdyz lidsky zivot to uz nevrati, tohle v nasem blizkem okoli nikdy vic?

radu jak to komentovat nemam. mlceni mi neprijde ale taky vubec dobry, u klubu to chapu pac negativni reklama a mlceni znamena ze za dva dny uz lidi resej jiny veci a nikdo o to ani nezavadi....

muj dojem je ten ze lod pluje dal..a je cim dal vetsi...
    JESU_SS
    JESU_SS --- ---
    N_I: reakci Fuchs/Bike Jesus sem nikde neviděl, ale pokud se to netýkalo klubu a šetří to pčr, jak by to měli komentovat? Navíc když je to v řešení policie tak to asi ani nemůžou nijak komentovat detailně..
    POHODAVOLE
    POHODAVOLE --- ---
    N_I: diky za pozvani vole, bylo to super :)
    N_I
    N_I --- ---
    včera bigup pro selekci pohodavole.ho...58g nasadim zase do ucha...paradne to sedlo! a cigan je cigan...mocna deska vazne...!!!

jinak nad tou sobotou pred fuchsem, bez reakce toxx, opravte me asi i klub, je to mrazive propluti obrovske lodi, kde uz ani nevidis maly kocabky ktery plujou pod tebou...a vsichni chlastaj v podpalubi z gregem?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam