• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    MATTCZ/SK hiphop, rap a trap
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    MATT: je to tak, neříkej, že prochází komenty - mě přijde že snad víc než polovina je spíš troll nebo výsměch :D
    nebo nevim - signifikantní názor fanoušků?

    MATT
    MATT --- ---
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    FIDEL:třeba bude k zakoupení i speciální shaolin shadow-box, kde v krabičce nebude nic, a to je práve ten dar!

    ne vážně už se směju asi deset minut tý fotce :D hlavně má na těch posledních fotkách syndrom Richarda Krajča - že má ohromnou hlavu oproti tělu a to je prostě vždycky olol
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    tyvole, ted sem si poprskal monitor:D slusnej shaolin.
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    Mr. Sifu kunk-fu Landa literát ninja myslitel Jarda bytost Dušek ezo coco voda hovoří s fanoušky

    MATT
    MATT --- ---
    Daniel Vardan - Melodie v minoru feat. Koukr (Official Video)
    https://www.youtube.com/watch?v=rNtVwlKzQdQ
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    N_I: rider :D snad jim to teda bůh a ty vyšší mocnosti kterejm teď věří dodatečně prominou :D

    jinak pracnost se kteoru tu sestřelujeme tu sračku, bych napočítal do jedný hodiny. s takovou by tu muselo bejt obhájenejch titulů až by to bolelo, to bys měl i jeden ty, pokud bys to teda nesmazal
    N_I
    N_I --- ---
    OPERAHYPNO: zase hele nebudu rozporovat tebou pracně vypracované diplomkové téma james cole.../ v kolíně pod hodinama byl prej hodně nad věcí dělal si prdel ze svýho "zpěvuů "básní" a nasralo ho jen že mu nedodrželi rider..kokoti.

    :)
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    N_I: podle toho, jak sem viděl že se tváří na kritiku nebo jen náznak humoru o tom, že je to vlastně celý totalně gay, ho tahle polohla vlastně vůbec netěší, ale sere ho. nicméně v tom vzniká rozpor k tomu co si o TOM MYSLÍŠ!!!
    N_I
    N_I --- ---
    MATT: cole tam má zajímavý rozpory mezi trackama kerý sou úplně super a úplně nahovno:) baví mě tam hodně beatů kerý rozhodně nejdou dle šablony, supr feat tam má yzo i ten beat pod tím...supr feat a opět beat tam má o ten PTK kerýmu dávám v uchu šanci i poprvé, nu sem rád že to mám objednaný a triko budu nosit ještě radší
    je k smíchu je kokot...to je vlastně pro rapera jeho věku super vizitka že už lepší mít nemůže a podle mě ho tato poloha vyloženě těší:) game!

    někdy fér a někdy fall
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    FIDEL: dobře, je pravda, že to byl moc eufemismus a vskutečnosti, prostě je k smíchu, jakej je kokot.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    OPERAHYPNO: souhlas, ale "poloha spasitele a guru Duska" je spis k smichu nez vtipna. a dvakrat k smichu mi prisla u "tvrdeho" rappera;)
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    FIDEL: ono to bylo titulovaný ještě nějak jako - "literát" nebo "básník" to sem se tvl posmál.
    Ale, když už to tu pitváme, abych to specifikoval - u něj mě vždycky bavila poloha Lůzra z Orikoule. Hnusnej tlustej týpek kterej si jede hedónismus, kterej mu připravuje živortní situace jako jsou i nepříjemný halucinace, nebo nasranost z toho že je tlustej /obrazně řečeno/. V momentě, kdy začal svoje alterego honit do pozic "milce století" a "nejvášnivějšího neodolatelného hřebce" šlo to doprdele. Nejen, že tady se vzdaluje realu (nemyslim opravdový realitě, ale zdání toho že něco je pravda) pro uvěřitelnost takových pozic a abilit u jeho osoby. Poloha spasitele a Guru Duška je zase vtipná, ale jen na IG stories, rapovat o tom by bylo nemlich to stejný.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    OPERAHYPNO: hehe ten kanal by moh bejt dost prdel, mohl by vytvorit duo s Hogenovou:D Já si Lásku od tý doby nepustil, tak třeba to zkusim a pripustim si po letech, ze to neni blby;)
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    FIDEL: včera mi ukazovali nějaký jeho fans, že má speciální kanál svůj, kde snad do msgr sdílí těm lidem ty moudra textem. smál sem se asi po přečtení dvou slov. Jinej známej mi vyprávěl že ho potkal a von šel a pořád u toho čuchal do nějaký lahvičky, jak kdyby jel poprs, ale prej to byli nějaký mátový bylinky v trubičce, i když bych se nedivil, kdyby tam někde potají naprděl.

    Jinak to mám u něj ja píšeš, s tím, že Kapitán Láska mě sral v tý době, ale baví mě dneska - to je důležitý si taky přiznat i takovýhle možnosti - Kuffenheim mi přišel jako něco, co mělo zajímavej nástup - řekněme lór - ale jako celek uplně vyčpělý. Track s Yzem je z toho jednoznačnej nejlepší, tak ono to asi tak bylo zamejšlený - snažit se tam kde bude jméno, který pak nažene ty shlédnutí.
    FIDEL
    FIDEL --- ---
    OPERAHYPNO:
    VON_GILOTINE:
    mne to uz od Stanleyho (no mozna uz od Halucinaci z tretiho patra) prijde vse dost na jedno brdo no a zamenitelny. Bavej me tam asi dva tri tracky (kupodivu ten s PTK a Yzem, kterej se vytasil z nakou oldskul flow mi prijde). ale furt je lepsi, kdyz Koule rapuje, nez kdyz filosofuje o fenomenologii:D
    OPERAHYPNO
    OPERAHYPNO --- ---
    VON_GILOTINE: já to slyšel včera poprvý a pravděpodobně i naposled. nemůžu říct, že by to byla neředěná nuda jako Alien, nevýrazná nabobtnalá tvorba z GOATu a MRDU, nebo prostě zbytečně nekonvenční úlet s Orfeem. Ale je to prostě úplně zbytečnej prodakt (produkt pro produkt mi přijde) lyrikálně velmi daleko za standardem samotnýho Jamese i když v posledních letech je to spíš o tom, že člověk si pamatuje, že kdysi nějak byl dobrej, asi.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Poalouchql sem vcera asi 3x jamese cola a prislo mi to nejak vic zvukove a naladove kompaktni. Ale tak cely to je proste 33min. Neni to zbytecne moc dlouhy jako plno alb. Jen bych rad vic tech tracku kde poradne rakuje a skvari slova, nak mi prijde, ze jich tam moc neni.
    MATT
    MATT --- ---
    poslech jsem Ottovo TRAPOGGIARO nekdy z kvetna a to je fakt shit. vetsinu mu tam rapuje nakej spanel (?), on tam je nejvyraznejsi ve skitech, kde akorat prezentuje svoje nasilnicky sklony. par tracku tam ma natalkan, ale to je taky takova prvoplanovita porno picovina ;) Fetka music jsem mel jako takovou guilty pleasure, ale tohle je ciste mrtka.

    taky jsem konecne poslech celyho novyho Colea a jsem z toho takovej nesvuj. zvukove zajimavy, textove mi to prijde dost rozporuplny, nejak nevim jestli prachy chce, nebo ne, jestli lajnuje, nebo ne, atd.. ;)) featy Yza a Nika jsou celkem creepy, az je to necim zajimavy. jak jste tu psali, ze to ma propocitany, tak jsem si rikal, ze to muze byt i obracene, ze proste pro Yza i Nika je to takovej praotec, takze pro ne muze bejt pocta mu neco nahrat. i kdyz zvlast Nik mi prijde takovej odflaklej, Yzo taky, ale tam je to tolik, ze to musi byt zamer. mozna jen meli konecne prostor vystoupit ze svoji bezny flow.

    taky jsem tu zminoval Athenu, ale to uz mi prijde uplne mimo rap.. takovy alternativni tucky polonazpivany.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam