PIDALA: No teď tam jede poprvé, ale strach nemám... Taky mi pár měsíců trvalo ho přemluvit, resp.přesvědčit ho o tom, že to tak chci i do budoucna...
On děti mít nemůže a s malou k sobě opravdu přilnuli... Jsem ráda, že má ten mužský vzor a hlavně takového otce bych fakt přála každému dítěti.
Já zas spíš resim situaci, která může nastat, že se bio otec "zblázn"í a bude ji chtít vidět, toho se desim... Ptze tj opravdu člověk, který o ní absolutně nic neví, zájem nejeví ale vím, že kdyby to dál k soudu tak mi styk nejspíš povolí...:/
Jak bych řešila situaci kdy by k otci nechtěla nevím, ale já jsem dost radikál, takže já bych mu ji plačící a vzpouzejici se asi nedala, ať za ní jde k nám, ale neposlala bych ji někam kam nechce, soud nesoud... Takhle jsem řešila první měsíc kdy o ní měl bio otec zájem, chtěla jsem aby byla někde v bezpečí, takže jsem prostě na víkend odjela aby s ní on mohl být a ona nebyla ve stresu... To že se na ní pak stejně vykvák a ještě mi doma vzal peníze je věc druhá...