NYA: Děkuji! Možností je celkem dost. Jurta, maringotka, slamák, malá dřevostavba... asi budu muset i kousnout hrdost přijmout pomoc od svého otce. Má na tyhle věci prostředky a firmu... čím jsme starší, tím mám pocit, že potřebuji méně prostoru... hlavně když je kam děti vypustit :)
Voda je tam užitková, pitnou snad vyřeším vrtem, když ne tak filtrem. Elektřina je na kraji pozemku, jen udělat kapličku... Po mě je skoro důležitější dostat tam internet :D ... prý je v dosahu.
Máš pravdu, taky zjišťuji, že nemá cenu jít hlavou proti zdi a je lepší důvěřovat tomu, že to co se děje je cesta a má svůj důvod.
Vždycky jsme říkala, že bych chtěla pozemek, zahradu a že to je základ, pak už se dá vymyslet cokoliv, jen mít kde. No, uvidíme jestli jsme měla pravdu :D. Každopádně nebýt toho co pro někoho může vypadat jako další průšvih, nerozhoupala bych se a pořád čekala na nějaký "lepší čas".
Nedělám si iluze, bude to náročné... ale zjišťuji, že mám kolem sebe celkem dost lidí co jsou mi ochotni pomoct a drží mi palce. :)