• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    NYXNyx slaví 25 let!!!
    V rámci oslavy 20 let Nyxu jsme pro vás u Bastard.cz zařídili možnost koupit si trička a hrnky. Můžete začít předobjednávat!
    Tričko vzešlé z místní soutěže se tiskne sítem, starší motivy (a jako bonus jeden alternativní) můžete mít také a to s digitálním potiskem. Je možné objednat si i polo tričko s logem Nyxu.

Jaký je harmonogram?
    8. 2.
    • Můžete začít předobjednávat.
    • Do výroby jde 60 plecháčků, 100 velkých hrnků a 70 espresso šálků
    15. 2.
    • Uzavírají se předobjednávky na trička a polokošile se sítotiskovým motivem NYX 20 let
    • Bastard začíná odesílat první objednávky, ve kterých jsou pouze trička s digi-potiskem
    22. 2.
    • Bastard začíná odesílat objednávky, ve kterých jsou hrnky
    1. 3.
    • Bastard začíná odesílat i objednávky, ve kterých jsou trička a polokošile se sítotiskem NYX 20 let

Od 1. 3. se tu budeme těšit na záplavu vašich fotek s tričkami a hrnky!

Z každého sítotiskového trika dostane 10 Kč ID FACEO coby tvůrce návrhu. Tak mu udělejte radost!

Výsledky jsou vyhlášeny: [ AETHER @ Nyx slaví 20 let!!! ]
    Vyhrál návrh od FACEO, prosím hlasujte v anketě ohledně hrnků: [ AETHER @ Nyx slaví 20 let!!! ] a dámských triček: [ AETHER @ Nyx slaví 20 let!!! ]
    Kdo chce polo tričko, hlaste se zde: [ AETHER @ Nyx slaví 20 let!!! ]

Anketa je zde: [ NYX @ nyx :: ankety ] - kdo chodíte na nyx z apky, tak se musíte přihlásit z prohlížeče, abyste mohli hlasovat:)

Zasláním návrhu sem do klubu souhlasíš s postoupením autorských práv k motivu pro výrobu hromadně vybraného merche. Opět se pokusíme, aby autor návrhu dostal vyplacenou odměnu, ale její výše předem není známá.

Vítězný motiv vybereme hlasováním. Pokud si někdo bude chtít nechat vyrobit jiné tričko po vlastní ose, měl by se domluvit s autorem jeho návrhu ohledně autorských práv:)
    rozbalit záhlaví
    FIFI
    FIFI --- ---
    NAVARA: nojo, ale kdy bude nějaký ten sraz v nyxtriku?
    Já o žádném za ty roky rozhodně nevím :-(

I skupina kolem
    THESTOUPA: , JSEMJAN3 & spol., která se schází každý čtvrtek v trikách nebývá....
    THESTOUPA
    THESTOUPA --- ---
    COMODOR_FALKON: zahozen uplne nebyl, byl realizovan jako sekundarni motiv - https://www.bastard.cz/digi-tisk/nyx-lista-813_panske-tricko_black/ - takze ted je to v zasade jen aktualizace cisla. Ja to opet jako sekundarni klidne koupim, ale souhlasim, ze jako primarni by to asi chtelo neco zajimavejsiho.
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    Také bych raději nějaký univerzálnější design, který si lze vzít i jinam než na sraz nyxu. A ideálně i něco odvážnějšího :)

Tohle třeba měl kdysi CyberSpace - zepředu jednoduché logo (dá se to bez dalšího vzít i na sraz Církve Satanovy).
    A na zádech design stále dostatečně univerzální pro kteroukoli geek komunitu, co ani mudlovský plebs nepobouří.

COMODOR_FALKON
    COMODOR_FALKON --- ---
    Všechna dosavadní trika měla nějaký unikátní grafický design (IMHO ne vždy nutně ten nejlepší z nabídky) který byl použitelný i v každodenním životě protože i bez znalosti skrytého poselství byl "sám o sobě zajímavým obrázkem" - to návrh od MICRO (který je jen recyklací nápadu, který byl při předchozích výročích briskně zahozen) prostě nesplňuje.
    VEEHELL
    VEEHELL --- ---
    Ten navrh od Micro je naprosto super. ( Me by se teda libil vic v jinejch barvach, jinej skin :D)
    HERKULES
    HERKULES --- ---
    BERRUNA: Taky se mi to takto líbí.
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    Netřeba přidávat žádné datum nic. Je to prostě +25 let.
    Srozumitelné, jasné, čisté
    BERRUNA
    BERRUNA --- ---
    MICRO: tohle je naprosto geniální ;)
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    Mně ty hrátky s tečkami hrozně připomínají ten minulý design. Který byl sice hezký, ale proč ho kompletně recyklovat?

Mně by se líbilo něco jednoduchého, třeba logo s číslem, něco jako tohle. Akorát já s grafickými programy moc (vůbec, jak je vidět) neumím.

LUCIEN
    LUCIEN --- ---
    Já bych ocenil design nějakého místního ilustrátora, se kterým mám Nyx tak nějak spjatý... Andraste, Stryx,... Cena není důležitá.
    TOM
    TOM --- ---
    ANGELINE: Markova ikonka mě napadla taky, ale dál jsem se nedostal (nejsem grafik a vypršel mi luxus prokrastinačního okénka mezi svátky)

SVG_zdroj
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    RANDOM_NIGHT: Jee to je dobry!!!
    RANDOM_NIGHT
    RANDOM_NIGHT --- ---
    ANGELINE: Mě v prosinci napadlo tohle, ale nejsem spokojená s tím V. :)

MARASAN
    MARASAN --- ---
    MICRO: tohle mi prijde prilis konkretni. Vsechna predchozi tricka, ktery mam, jsou paradne anonymni a jenom modří vědí.
    ANGELINE
    ANGELINE --- ---
    Me v prosinci napadlo vyuzit logo jako vzor, chapete? Udelat takovou supernovu a jen tam zvyraznit puntiky, co by znazornily 25. To druhe je pokus nejak pracovat s logem jako s dominem, z loga by se daly udelat dominove kostky a zas z toho vyrobit cislo. Nevim, jake byly predchozi designy, tak pardon, jestli jsem nekoho nevedomky vykradla.

Jinak mam rada cisty design, takze i jen hezke khaki logo na bilem hrnicku dobre velikosti je fajn. Ovsem barevne by se s tim vyhrat taky dalo, pripadne zapojit Nyxovo logo ci Tori)

RAINBOF
    RAINBOF --- ---
    MICRO: jeste by to chtelo -25 ne kazdej sbira pluska :)
    ROMANICAK
    ROMANICAK --- ---
    ZSIS: Za me taky super navrh. A datum muze byt treba i datum a cas prvniho postu, to mi prijde lepsi tak nejak pro vsechny, az to je realna funkcnost.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    MICRO: supr! treba jeste dodat datum. bud zalozeni nebo vyroci, pro oboji jsou argumenty.

teda jen skoda, ze +25 tu treba u damske fotky ani neni tak moc :D
    MICRO
    MICRO --- ---
    KECAM
    KECAM --- ---
    ANGELINE: ja souhlasim. netreba ani vymyslet. nyx "ma" font a bude to 25 let pd vydani :)
    Nyx Arstaily Font - Free Download
    https://www.fontspace.com/nyx-arstaily-font-f129243
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    JULESKAH: Už to tu prošlo a myslím, že se to spíš s návrhem doplňuje, než vylučuje :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam