JUBUS: dobrej nápad s těma stránkama - taky jsem se podíval a tohle vrchní vedení by mi asi stačilo k jasně negativnímu závěru
Mgr.Božena Žižková - ředitelka školy zs.balabenka@centrum.cz
Mgr.Ivana Buršíková - zástupkyně ředitelky - zastupkyne.skoly@seznam.cz
Mgr.Bohunka Bauerová( RJ,Pč,VP,VZ) - balabenka.bauerova@seznam.cz
děkuji, raději knihu
prezentace školy jako rozšířená výuka sportovní výchovy :D - vždyť nemaj jedno jediný pořádný hřiště. tělocvičny malý na cokoliv, venku hřiště na basket s o půl metru vyššíma a o metr míň vykloněnejma košema než maj bejt, hřiště na fotbal rozměrama imho taky neodpovídá žádnýmu standardu, buví jestli padesátka má padesát metrů :D
když přičtu způsoby komunikace učitel vs žák a totální potírání kritickýho myšlení ....
jako pravda je, že ten kdo si neodnese žádnej větší mindrák a zůstane trochu duševně zdravej, mohl by vykazovat zvýšenou psychickou odolnost (anebo totální apatii)
TETA_JELENA: zkrátka jestli argument pro je že je to blízko, existuje imho víc negativ.. chodil jsem tam stejný roky jako Jubus a brácha ještě 4 roky po mně. za celou dobu se tam nic nezměnilo. jakýkoliv problémy a stížnosti byly pečlivě tutlaný, bagatelizovaný a zametený pod koberec a až konečně vypadne Božena (která tam bude opravdu do smrti) tak tam nastoupí kariéristka Buršíková a vše pojede ve starejch kolejích...