• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    SPIDERMANOLOG: Fakt? Dobrej nápad. Někdo další tam kontakt než na ředitele či školníka nemáte když už jsme u toho?
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    SPIDERMANOLOG: navíc se dá předpokládat, že o víkendu (konkrétně v neděli) by kostel mohl sezení potřebovat, škola by nemusela
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    FRUITS: divadlo máte nejblíž Gong a kostel pak nahoře na Proseku .. ale přeci naproti Prámu je učňák - tak se dojděte zeptat tam, starších židlí na půjčení by tam snad pár měli mít - za zeptání nic nedáte ..
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    Ahoj, o víkendu známí pořádaj akci v Prámu v Libni (u nádraží Libeň) a sháníme tam pár židlí navíc (cca 50). Nevíte o nějakém místě v okolí kde by nám takhle na dva dny půjčili tolik židlí? Klub,divadlo,kostel..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MM dobry :)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    tak dnes jsem vyzkoušela Veganland ve Fenixu a za mě dobry, jsem rada, ze kdyz jsem opustila svoje oblibene Vegancity mam nahradu, temer totoznou, skoda, ze tam neni moc mista na sezeni a taky ze jak je nekde jidlo na vahu, tak si toho vzdycky nalozim hrozne moc :), ale super, ja tu chut mam proste rada, palec nahoru za jidlo s tempehem, ten ve Vegancity nemeli, takze urcite minimalne jednou za tyden zajdu...

jinak jsem dnes slysela dobrou recenzi na ten Snyt a pak se tu peji ody na Mexicali Mercado, tak budu dal informovat :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    hele urcite jsem jedla lepsi pho.. treba v sape..
    ale tohle prose neurazi a kdyz chci vecer horkou polevku, jdu tam
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KASUMI: OK prave ze tobe verim, tak mi prislo divne, ze ten foursquare je tak spatnej
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ano, minimalne tak 2-3 do mesice, dost casto beru domu vecer (resp. uz tam skoro nezustavame, bereme to domu na take away)
    jednou se mi stalo, ze pho bylo ridky.. ale jinak jsem spokojena
    jasne, jedla jsem lepsi, na cinu chodim do huang he, kdyz chci kvalitu.. ale ja jsem celkem vybirava, aspon myslim :) a tohle je za me ok
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    tk jsem dnes vyzkouzela ten Vistar vietnam fast food a spatne to nebylo, urcite horsi, nez jaky jsem zvykla, ale to nevadi, nicmene tam skoro nikdo nebyl, coz me prekvapilo a taky to ma hrozne spatne hodnoceni na Foursquaru, chodite tam nekdo fakt pravidelne?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    IDLE: Ja jo ;) a mam uz asi patel nebo 6tej iphone za sebou.. Ale nez normalni bezna vec, dneska jsou hodinky spis pro ty kdo to maji jako konicek a nebo je zbiraji ..
    IDLE
    IDLE --- ---
    CHIBITCH: Jo, jasně, takže v zásadě tvrdíme oba totéž - že je to pro různé lidi různé.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    IDLE:
    WXP_X: potvrzuju, ze CHIBITCH to ma presne tak :D
    kdyz se na neco zeptam, tak mi rekne "zeptej se siri" :D
    CHIBITCH
    CHIBITCH --- ---
    IDLE: tak nekdo to ma tak, protoze uz ani predtim hodinky nenosil a jinak to nezna, proste vyrost v digitalnim svete, kde nic pred iPhonem neexistovalo.. dalsi cast lidi co pouzivala leta sms jako jedine mozne medium komunikace na dalku, stare nokie s hadem byly vrchol techniky a kdo mel wap tak byl nejvetsi geek..

proto chci rict, ze ta spodni vekova hranice to tak treba ma, ale i proto, ze to predtim nepoznala.. si to vezmi - 18 let clovek ted, myslis ze nekdy drzel v ruce Nokii 3210 jinde nez v muzeu nebo kdyz se vyklizely supliky a naslo se to tam nahodou.. ze znali zivot pred whatsappem a FB?
    IDLE
    IDLE --- ---
    CHIBITCH: Teď nevím, co "ano i ne" máš na mysli. :)
    CHIBITCH
    CHIBITCH --- ---
    IDLE: tak ano i ne, ja jen jsem k tomu proste prisel jako slepy k houslim, kdyz jsem nastoupil do T-Mobile, tam dostanes mobil do ruky, kazdy rok novy, neomezeny tarif na volani a na data (uz treba pred 10 lety) a to te proste ovlivni dost ze na to zacnes spolehat.. zvlast pokud pomahas s tim ten mobilni svet vyvyjet, je to prace i konicek
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    plus samozrejme nez se mrknout jaky pocasi je venku, radsi se kouknu na telefon :)
    IDLE
    IDLE --- ---
    CHIBITCH: Mně teda přijde, že většina těch popisovaných vlastností platí pro spoustu lidí a zdaleka to není u všech závislost, prostě pohodlí. Na mě to taky až na věkovou kategorii vcelku sedí, ale den bez mobilu bych zvládla bez větších psychických potíží. :)
    CHIBITCH
    CHIBITCH --- ---
    WXP_X: skoda, je mi 35 ale jinak to na me sedi uplne.. a ted mam teda par mesicu apple watch, nicmene predtim od te doby co mam mobil hodinky ze zasady nenosim..

a diky praci pro T-Mobile mam i presne ty zavislosti co hledate na telefonu :))
    IDLE
    IDLE --- ---
    (On někdo ještě nosí hodinky? :))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam