• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    Zadny takovy klub k MCP9 jsem tu nenasla, takze jako jine "mestske" kluby - restaurace, obchody, zajimava mista.. :)

[ Severní město - život na severu Prahy ]
    rozbalit záhlaví
    TETA_JELENA
    TETA_JELENA --- ---
    CMLKA: je to primo CLPA, chodila jsem tam na rehabilitace nekolikrat.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SPIDERMANOLOG: aha, ok na otho sem taky koukala vcera
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    CMLKA: já mám na mysli tohle: http://www.clpa-mediterra.cz/
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    SPIDERMANOLOG:
    KASUMI: no jako vylozene jako rehbilitace to tam nemaj, jen pod neurologii a to nevim, jeslti neni teda zbytecny pro me
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    jo, tam je rehabilitace určitě, byla to jedna z těch, které mi v nemocnici doporučovali (byl jsem po úraze obou nohou, nakonec jsem si vybral Říčany)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ja mam dojem, ze na poliklinice na sokolovsky jsou, ale to si asi vygoogli
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    nemate jeste nekdo tip na rehabilitacni/fyzioterapeuticke centrum vcetne doktora, ktery by me vysetril? Idealne podel busu 136 nebo metra B
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    FRUITS: n.z., jinak bych zkusil toho pana Straku, to by mohl být ten školník - a fakt tipuju, že tam ty židle navíc bude mít, a za nějakej bakšiš na oplátku budete mít po problému ..
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    SPIDERMANOLOG: Fakt? Dobrej nápad. Někdo další tam kontakt než na ředitele či školníka nemáte když už jsme u toho?
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    SPIDERMANOLOG: navíc se dá předpokládat, že o víkendu (konkrétně v neděli) by kostel mohl sezení potřebovat, škola by nemusela
    SPIDERMANOLOG
    SPIDERMANOLOG --- ---
    FRUITS: divadlo máte nejblíž Gong a kostel pak nahoře na Proseku .. ale přeci naproti Prámu je učňák - tak se dojděte zeptat tam, starších židlí na půjčení by tam snad pár měli mít - za zeptání nic nedáte ..
    FRUITS
    FRUITS --- ---
    Ahoj, o víkendu známí pořádaj akci v Prámu v Libni (u nádraží Libeň) a sháníme tam pár židlí navíc (cca 50). Nevíte o nějakém místě v okolí kde by nám takhle na dva dny půjčili tolik židlí? Klub,divadlo,kostel..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    MM dobry :)
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    tak dnes jsem vyzkoušela Veganland ve Fenixu a za mě dobry, jsem rada, ze kdyz jsem opustila svoje oblibene Vegancity mam nahradu, temer totoznou, skoda, ze tam neni moc mista na sezeni a taky ze jak je nekde jidlo na vahu, tak si toho vzdycky nalozim hrozne moc :), ale super, ja tu chut mam proste rada, palec nahoru za jidlo s tempehem, ten ve Vegancity nemeli, takze urcite minimalne jednou za tyden zajdu...

jinak jsem dnes slysela dobrou recenzi na ten Snyt a pak se tu peji ody na Mexicali Mercado, tak budu dal informovat :)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    hele urcite jsem jedla lepsi pho.. treba v sape..
    ale tohle prose neurazi a kdyz chci vecer horkou polevku, jdu tam
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    KASUMI: OK prave ze tobe verim, tak mi prislo divne, ze ten foursquare je tak spatnej
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    ano, minimalne tak 2-3 do mesice, dost casto beru domu vecer (resp. uz tam skoro nezustavame, bereme to domu na take away)
    jednou se mi stalo, ze pho bylo ridky.. ale jinak jsem spokojena
    jasne, jedla jsem lepsi, na cinu chodim do huang he, kdyz chci kvalitu.. ale ja jsem celkem vybirava, aspon myslim :) a tohle je za me ok
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    tk jsem dnes vyzkouzela ten Vistar vietnam fast food a spatne to nebylo, urcite horsi, nez jaky jsem zvykla, ale to nevadi, nicmene tam skoro nikdo nebyl, coz me prekvapilo a taky to ma hrozne spatne hodnoceni na Foursquaru, chodite tam nekdo fakt pravidelne?
    TOMMY_
    TOMMY_ --- ---
    IDLE: Ja jo ;) a mam uz asi patel nebo 6tej iphone za sebou.. Ale nez normalni bezna vec, dneska jsou hodinky spis pro ty kdo to maji jako konicek a nebo je zbiraji ..
    IDLE
    IDLE --- ---
    CHIBITCH: Jo, jasně, takže v zásadě tvrdíme oba totéž - že je to pro různé lidi různé.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    IDLE:
    WXP_X: potvrzuju, ze CHIBITCH to ma presne tak :D
    kdyz se na neco zeptam, tak mi rekne "zeptej se siri" :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam