• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    Zadny takovy klub k MCP9 jsem tu nenasla, takze jako jine "mestske" kluby - restaurace, obchody, zajimava mista.. :)

[ Severní město - život na severu Prahy ]
    rozbalit záhlaví
    IDLE
    IDLE --- ---
    CHOZZE89: Otázka je, jestli to do podzemí šlo. Metro je sice o pár metrů vedle, ale může tam být zázemí.
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    IDLE: Bude to famózní komedie, až se to rozjede. Kdyby místo zužování ulic (naposledy Lovosická) přidávali parkovací místa. Jako me to úplně netrápí, mám své parkovací stání, ale zbytku obyvatel to teda fakt nepřeju.
    nehledě na to, že parkovací dům u Billy se měl udělat i do podzemí, když už se dělal.

Podle mě se bude parkovat jako doteď, pokud to mestaci nezačnou pokutovat a dost možná i tak.
    IDLE
    IDLE --- ---
    LD_DRTH: U nás taky. Vtipné je, jak namalovali šikmé pruhy ke stání (navíc opačně, než máme jednosměrku), i když jsou tu lidi zvyklí stát kolmo. Takže tam, kde jsou kvůli vozíčkářským místům vynucené šikmé pozice, se stojí šikmo, a všude jinde na to stejně kašlou.
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    Tak nám na Střížkově už malují modré zóny
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HARDCABB: My ne, ale vyskocili na me hasici
    Je tam mrtvy..

IDLE
    IDLE --- ---
    K nám na Prosek to nedolehlo.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Slyseli jste tu bombu pred pul hodinou? Bezdomovcum vybuchl propan butan v tom jejich kutlochu kousek nad Kolcavkou u koleji
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    Doufam, ze vsichni jdete volit zitra nebo v sobotu!:)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    a teď zas tu běhaj policajti kolem nádraží. viděla jsem z okna asi toho, co hodil tu lavici. dneska házel kdečím, všecko na nádraží bořil a nadával. lavici dnes hodil přímo do kolejiště. pak před nádražím si to rozdal popelnicí na plasty. nechal ji projet někam dolů. to jsem zvědavá, jestli ho dneska chytnou :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    v sobotu večer byl zas cirkus na nádru Vysočany. koukám z vokna na čekárnu. čekárnou jde směrem ven mladík držíc v rukách lavici, hodí ji na ty dveře ven, vysype se sklo a jde po peroně kamsi pryč. míjí velmi hlučnou partnerskou hádku s občasnými pěstmi. přijelo několik policejních aut... nějak jsem to nepochopila
    KULA
    KULA --- ---
    HARDCABB: tohle vyžaduje hodně umu na té vaší ulici tam...
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    KULA: vecirek jsem slysel zretelne celej vecer, posledni dobou se tam dejou hrozny veci. nedavno se stalo todle a kolem auta bylo behem dvou minut asi 10 podzrelejch lidi, kteri se rozprchli pri vidine prvniho majacku

KULA
    KULA --- ---
    HARDCABB: já byl včera za hrozného kazišuka, nějací teenageři měli v podvinní docela velký večírek a trousili se k vyhlídce, ale tam byl nějaký divný pán... Občas se mě někdo přišel zeptat, jestli nemám na brko a nebo kdy půjdu. Nejhorší bylo, že mi vykali :D
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    KULA: kdyz budes pokracovat 200m na zapad ke Kolcavce, nekdo si tam na hranici lesa udelal zakamuflovanou pozorovatelnu se zidli
    KULA
    KULA --- ---
    Včera večer jsem byl na své oblíbené vyhlídce, snad nebude vadit, když se podělím.
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    TRAGIKOMIX: Takže na Vyšehradě
    BALAENA
    BALAENA --- ---
    TRAGIKOMIX: "Agendu spojenou s registry řidičů, motorových a přípojných vozidel provádí na území hl. m. Prahy odbor dopravněsprávních činností Magistrátu hl. m. Prahy. Jednotlivé městské části tyto činnosti nevykonávají."
    [6506] Řidičské průkazy na území hlavního města Prahy | Aktualita
    https://www.praha21.cz/aktuality/6506-ridicske-prukazy-na-uzemi-hlavniho-mesta-prahy
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Nevite kde na Praze 9 pozadat o vymenu ridicaku? Je to mozne na mestskem urade P9 - Sokolovská 14, 190 00 Praha 9-Vysočany?
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    kdybyste nevěděli, kam zmizli občané Prahy 9, tak jsou všichni v novým Lidlu na Vysočanský :D
    EXIS
    EXIS --- ---
    KASUMI: levné nejsou, ale do budoucna na sebe dozajista vydělají
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    EXIS: ted jsem na to koukala.. ale byt, co bych chtela, je hypo tak 50 mesicne, takze smolik :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam