• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Nevíte, co to tady na Střížkově bouchá? Dnes uprostřed noci, před týdnem totéž.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    konecne jsem to nasla
    uz par tydnu vidam novou vystavbu na Harfe u vlaku
    a uz jsem to nasla

https://www.rezidenceharfistka.cz/byty
    ö neco levnejsi jak tady u nas v parku Inspirace - tam 2kk vychazi s garazi cca 6 mil, tady jsou bez nekde od 4,7 nahoru..

ale je to hned u vlaku - uprimne, ja bych tam bydlet nechtela
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    tady je kdyz tak vyhlaska, ktera se da napadnout.. kdyby se nekdo nudil..

https://praha9.cz/...-navrh-oop?fbclid=IwAR1kFcbYo5rcunwew6loh7lyQeocLueReQ2WqKRQxEauWsqFswk5Jx8lZZo
    IDLE
    IDLE --- ---
    SPAULDING: Od včerejška o tom diskutujeme, ale jasno nemáme. Asi pruh na podélné stání uprostřed.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    KASUMI: aaaha
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    DOBYTEK: Na smichove osoba pod vlakem imho
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    Nevite, co to ted co deset minut pokrikuji v metru? Je to slyset i pres zavrene okno...
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    IDLE: Me taky, mam parkovani.
    IDLE
    IDLE --- ---
    CHOZZE89: No mně je to každopádně jedno, my auto nemáme. :) Takže se jen dívám a bavím.
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    IDLE: Tak zaplnene to neni, protoze furt muzes parkovat bliz baraku a zadarmo :)
    Takze pokud nemas vylozene auto o ktery si dbas a nebo si na to citlivy, tak stejnak budes parkovat venku. Pohodlnost proste.
    Ale az 30% mist zmizi kvuli eliminaci soupacek, to bude toco :D - prvni mesic dva si to budou vsichni pochvalovat protoze bude krasne volno (kvuli tomu, ze si lidi zarizuji karty postupne), to se dobre politicky proda a pak to prijde - bylo to tak ve vsech castech Prahy.
    IDLE
    IDLE --- ---
    CHOZZE89: Jo, to bude asi taky podstatný faktor.
    Každopádně to pořád ještě není zaplněné, takže aspoň na současnou poptávku to je dostačující.
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    IDLE: To je samozrejme jedna z moznosti (ale on by se s tim nejaky radni vytasil, ze to neslo, zatim veskere konfrontace na tohle tema prechazeji), navic ja si pamatuju, kdyz se tu metro stavelo a tam se nehloubilo.
    Mimochdem stejnej problem u P+R Letnany, to P+R melo uz v ty dobe jit nekolik pater do podzemi, dalo by se to proste trosku dal od metra, ale bylo by to.
    Zasadni problem je, ze stavby do podzemi jsou mnohem drazsi nez nahoru.
    IDLE
    IDLE --- ---
    CHOZZE89: Otázka je, jestli to do podzemí šlo. Metro je sice o pár metrů vedle, ale může tam být zázemí.
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    IDLE: Bude to famózní komedie, až se to rozjede. Kdyby místo zužování ulic (naposledy Lovosická) přidávali parkovací místa. Jako me to úplně netrápí, mám své parkovací stání, ale zbytku obyvatel to teda fakt nepřeju.
    nehledě na to, že parkovací dům u Billy se měl udělat i do podzemí, když už se dělal.

Podle mě se bude parkovat jako doteď, pokud to mestaci nezačnou pokutovat a dost možná i tak.
    IDLE
    IDLE --- ---
    LD_DRTH: U nás taky. Vtipné je, jak namalovali šikmé pruhy ke stání (navíc opačně, než máme jednosměrku), i když jsou tu lidi zvyklí stát kolmo. Takže tam, kde jsou kvůli vozíčkářským místům vynucené šikmé pozice, se stojí šikmo, a všude jinde na to stejně kašlou.
    LD_DRTH
    LD_DRTH --- ---
    Tak nám na Střížkově už malují modré zóny
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    HARDCABB: My ne, ale vyskocili na me hasici
    Je tam mrtvy..

IDLE
    IDLE --- ---
    K nám na Prosek to nedolehlo.
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Slyseli jste tu bombu pred pul hodinou? Bezdomovcum vybuchl propan butan v tom jejich kutlochu kousek nad Kolcavkou u koleji
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam