• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPRAHA 9 - Vysočany, Libeň, Prosek atd.
    Zadny takovy klub k MCP9 jsem tu nenasla, takze jako jine "mestske" kluby - restaurace, obchody, zajimava mista.. :)

[ Severní město - život na severu Prahy ]
    rozbalit záhlaví
    WASHO23
    WASHO23 --- ---
    TRAGIKOMIX: já můžu doporučit Santal na Palmovce
    KULA
    KULA --- ---
    TRAGIKOMIX: já chodím na střídačku k Vlastovi a pohoda ( i když nevím, kterej z nich Vlasta je) - https://www.facebook.com/vlastaberbershop/
    TRAGIKOMIX
    TRAGIKOMIX --- ---
    Doporucili byste mit nejake kadernictvi kolem Libne/Vysocan? Jednoduchy strih pro pany :-)
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    KASUMI: Hm a zase zadna obcanska vybavenost k tomu.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    byla jsem dneska na P9.. zase dalsi vystavba, ted misto charouze chteji udelat 2x12 patrove panelaky.. boze...

KULA
    KULA --- ---
    Náhodou, někdo z podvinní a okolí kdo by měl doma erární francouzskou hůl? Můj kotník je kaput pohybuji se za pomoci golfového deštníku....
    CHOZZE89
    CHOZZE89 --- ---
    DOBYTEK: Tak zuzovani se na devitce se deje docela ve velkem, jen ne tak aby to davalo smysl. Absence severni casti okruhu akorat zpusobuje, ze tranzit to tady vsechno zaseka.
    Uz nejakou dobu plati, ze s kazdym bytem musi byt alepson jedno parkovaci stani + nad urcitou metraz jsou pozadovany dve, problem je ovsem v tom, ze uz nikdo nepozaduje, aby to parkovaci stani bylo v cene bytu, takze se casto stava, ze kupec si nepriplati/neumi smlouvat a dostane jen byt bez stani, ktere pak developer proda nekomu jinemu nebo ho pronajima.
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    KASUMI: přesně, fakt jsou silnice v rezidenční čtvrti priorita? To vidím na Střížkově. Když si vzpomenu na Dresden, všude v rezidenčních zónách pěší zóny nebo zúženo na dva pruhy, místo nekonečných křižovatek kruhové objezdy, když si představím, o kolik víc k bydlení by to tu mohlo být. Ale to ne, hlavně že tu máme projekty bez parkovacích míst a čtyřproudovou silnici, kde to můžeš pustit kilem i přes den (pokud zrovna nestojíš ve frontě na zelenou, až pojedou frajeři zprava, pomníčky na každém rohu included).
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    DOBYTEK: jako argument "zavazi to uprave silnice" je fakt kokotina.. tak at se silnice udela jinak ...
    DOBYTEK
    DOBYTEK --- ---
    KASUMI: jo, ta zeleň nám tu koliduje ve velkém. Úplně miluju jakým způsobem se na devítce udržují trávníky a louky, máme teď před domem místo zelené louky mrtvou poušť, protože to musejí sekat 5cm nad zemí, mám pocit, že po posekání stoupla teplota v okolí snad o dva stupně.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    KASUMI: odpoved vedouci OZP Praha 9

Stromy v Poděbradské jsou kolizní s úpravami křižovatek a ulice Poděbradská souvisejícími s novým bytovým souborem po Tesle Hloubětín.
    Bez kácení stavební úpravy nelze provést. Došlo by k poškození dřevin. Nelze je začlenit do nových úprav a koncepce území. Topoly byly také hodně přestárlé, některé ve špatném stavu.
    Náhradní výsadba záleží od prostorových možností, od přítomnosti inženýrských sítí. S novými úpravami bude vysazeno nové stromořadí z druhu dlouhověkého, kosterního ( „lepšího, než topoly“ ).

..
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    8. července (dnes)

K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: to byl ten den, jak se stal zázrak. chodili po hladině bazénku :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    14. května

K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    22. dubna 2021

KASUMI
    KASUMI --- ---
    K_A_R_K_U_L_K_A: hele mne to povidej, mne tu jede stavba inspirace, obvykle zacinaji kolem 7, obcas i driv.. no matter den.. a uz zacala i stavba skoly, takze ti jedou taky, ale zatim pozvolna.. tzn nejde spat s otevrenym oknem, resp. musim si ho rano zavrit :(
    HARDCABB
    HARDCABB --- ---
    Karkule, nechces davat nejaky prubezny fotky z toho, jak vypada nadrazi shora? Nejde tam poradne z zadny strany videt :)
    K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    KASUMI: nechápu...
    okolo nádraží Vysočany toho taky hodně vykáceli, zatlačovala jsem slzy :( teď v neděli mě ale fakt naštvali, protože něco zas káceli za nádrem a od rána celou neděli, čili svátek do neuvěřitelných 20:15 jsem musela poslouchat motorovou pilu
    je tohleto normální otravovat celý sváteční den do večera takovým kraválem? jako ono už tak je to strašný kvůli tý stavbě novýho nádraží, kdy vám kolikrát nepomůžou ani špunty do uší (například obří sbíječka od půl 7 ráno)
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jako zacinam skoro chapat, proc se nekteri lidi davaji k zelenym..
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    jsem se zase vztekla tvl..

finep a CG chteji predelat podebradskou, pac v tesle se bude intenzivne ted stavet
    a misto techhle uzasnych topolu chteji nasadit ten smetak v pravo, coz jim MC schvalila
    ty topoly maji 100-400 cm obvodu a oni to nasadi nejakou pidi srackou s obvodem 14 cm, ktera tam bude rust x dalsich let..

K_A_R_K_U_L_K_A
    K_A_R_K_U_L_K_A --- ---
    já se jich včera ptala přes fb, ale nikdo neodepsal
    CHOZZE89: jasně no, proč by by se odtama stěhoval rádi, když maj Kolčavka v názvu. ta Lihovarská je sice jakoby kousek, ale já třeba nějak nemám důvod tam zajíždět. ještě když je to přes Sokolovskou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam