• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    DAVESADEMIDGEN computer / console games (1995-2005), Win95+ required, 3Dfx supported!

OLDGEN HERE!
    NEXTGEN HERE!
    Snažte se vypichovat hry po roce 1995, pokud si nejste jisti, dobrým vodítkem je vyžadovaný operační systém - věci pro MS-DOS patří spíše do Oldgenu, věci pro Win95-WinXP (5-6 generace konzolí) patří spíše sem a věci pro Windows 7 (7+ generace konzolí) patří do Nextgenu.
    rozbalit záhlaví
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    DRAGON: Je oficiálně zdarma přes archive.org. Nejlepší (=běží to na moderních systémech a myslím že na tom i jedou online servery) je v současnosti hrát s OldUnreal patchem, což je neoficiální komunitní patch vzniklý s posvěcením Epic Games, a ten nabízí vlastní instalátor, který ti automaticky stáhne GOTY verzi z archive.org a pak ji opatchuje: https://www.oldunreal.com/downloads/unrealtournament/full-game-installers/
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Mimochodem, tusite nekdo, kde sehnat Unreal Tournament 99? Nikde uz to ofiko nevidim k prodeji a ani koukam torrenty nikde, vsude hnusnou 2004, ale tam uz mi proste chybi ta nostalgie. Docela bych si to zahral, ale jak kdyby se po tom slehla zem..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    Doom (přes LPT ;))
    EVE Online (nez sem zjistil, ze me online hry nebavej)
    Nehraju :)
    KLEINZACH
    KLEINZACH --- ---
    1. Doom
    2. MUDy - cesky Lost In Time, zahranicni Midnight Sun + par dalsich
    3. je MUD MMO? asi jo :) ostatni prechazeli z mudu na ultimu online a pak wowko, ale ja uz vedel, ze dalsi tvrde drogy nechci
    PLOMBDENTIST
    PLOMBDENTIST --- ---
    1. Doom
    2. Magic Workstation
    3. nic
    TOM_HOST
    TOM_HOST --- ---
    KULHY: 1.doom
    2. CoD:uo
    3. Nehraju
    GULAZ
    GULAZ --- ---
    KULHY:
    1) Netwars
    2) Left for Dead
    3) nehraju
    IMPROVIZACE
    IMPROVIZACE --- ---
    SLEDGE:
    1) Duke3D ke kterymu jsem se prichomejtnul nahodou u kamarada. Hodne jsem koukal jak jinak se to hraje v multaku.
    2) Diablo 1 na Battle.netu CZE-1. I jsem mel podne hroznou CD-ROMku. Nastesti sla udelat instalace s vetsinou dat na disku takze u me to bylo jen se dostat do menu na desatej pokus a pak uz to bylo OK.
    3. UO na Kelevaru naprosto souhlasi.
    SLEDGE
    SLEDGE --- ---
    1. Duke Nukem 3D a Command & Conquer (na školních PC, radši bych hrál Doom, ale nad skladbou her jsem neměl kontrolu :)
    2. Diablo (pálená kopie a příšerná CD mechanika, mezi patry jsem na načtení čekal minuty, při změně brnění vteřiny)
    3. Ultima Online (na Kelevaru)
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    1) asi doom.
    2) nevim
    3) nevim ;-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    Tyjo. Ted si vybavuju, že jsme možná na nějaké noční výpravě ke kamarádovi do práce hráli NetWars.
    VOZKA
    VOZKA --- ---
    1. Doom 2
    2. Myslím že Doom, už skrz nějaký port, hádám že první verze ZDaemon nebo Skulltag
    3. Rané MMO mě minuly, takže až Runescape, nějak těsně po spuštění tzv. RS2. Zpětně pěknej nesmysl, dodneška jeho popularitu úplně nechápu.
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    KULHY:
    1) Duke Nukem 3D
    2) online nehraju :-)
    3) MMO nehraju :-D
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    KULHY: 1. DOOM
    2. Fakt nevím. To bylo strašné hektické období a nedokážu už říct, co bylo fakt 1.
    3. Earth and Beyond od Westwoodu. Dokonce jsem byl už v β
    KULHY
    KULHY --- ---
    Co byla vaše vůbec první:
    1. síťová hra?
    2 online hra?
    3. mmo

1. Diablo 1 (serial)
    2. Diablo 1 (dial-up) dokud to na dlouho nepřevzal StarCraft
    3. Ultima Online (diial-up a na neoficiálním serveru bez poplatků)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    JAMILLOS: Mluvíme o Quake 3, předpokládám.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    CHOROBA: Heretic byl luxusni, Hexen taky
    DEEFHA
    DEEFHA --- ---
    JAMILLOS: Blood doteď považuju za jeden z mých nejlepších devadesátkových herních zážitků :-) Spolu s Carmageddonem a prvním Kvákem.
    CHOROBA
    CHOROBA --- ---
    Blood byl po siti skvelej, ultimatni prdel ;)
    ale my hrali i Heretika. Na hole!
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    JAMILLOS: vida, ty dva mne vubec nebavily, na sitovy veci doom2 a single unreal, zustalo mi to dodnes :)
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    Já měl radši toho Quaka, minimálně bych řekl, že měl lepší grafiku, ale je to už hodně dávno, že jo. UT byl taky dobrej, to ne že ne. Stejně jsem ale nejradši po síti pařil Duka a Blooda!
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam