• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PIKO23Hudební zákulisí (historky,zajímavosti,kultovní fotky a fórky z hudebního prostředí)
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    ZAJÍMAVOST: Píseň I Shot the Sheriff od Boba Marleyho, vznikla tak že Bob nechtěl aby jeho žena brala antikoncepci. Doktor, jenž jí ji předepsal, je v písničce oním šerifem.


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    Kult:





    JONY
    JONY --- ---
    Chybí tam NSBM. Draka uhajluje a princeznu pošle do plynu
    CRAZYHBO
    CRAZYHBO --- ---
    Za mě v tom nevidim problém..jestli je storka od rockera nebo od djee..příběhy snad ocení každéj kdo má k hudbě blízko nebo zájem..
    Ctu už hrozně dlouho biografii Keitha Richrdse..pokusim se pak něco nahodit..
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    PIKO23: tak tady na nyxu rozhodne obrovska kupa, otazkou je jestli chodi nebo jeste neobjevili tuhle diskuz...
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    _IOB_: Hele jak chceš, já osobně ocením každou snahu o nějakou pěkně popsanou zajímavost atd.. To že tě tady nezasypou mínusy ale zaručit nemůžu :) I přesto si myslím že by se našli, či časem najdou lidé kterým se to bude líbit.
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    PIKO23: to teda rozhodne, ale i tak je trosku zbytecny tady psat zajimavosti o dobrych el. projektech kdyz tady nejsou lidi ktere to zajima/doceni, a ti co tu zatim jsou vypada ze sledujou neco jineho. tak asi jeste uvidime...
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR:

    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    ZAJÍMAVOST: Málokdo ví že basák Flea (Red Hot Chili Peppers) má zkušenosti s hraním a dabingem. Nejprve si zahrál několik menších rolích ve filmech jako Návrat do budoucnosti 2 a 3, Strach a hnus v Las Vegas nebo v Big Lebowski. Hlavně ale daboval postavy v dětských animovaných pohádkách. Přesvědčit se můžete u seriálů jako Rugrats Go Wild nebo The Wild Thornberrys. Nebudete věřit vlastním uším.
    Někdy také hraje na trumpetu. Důkazem toho je koncert Nirvany z roku 1993, kde Flea hraje jeden z úvodních riffů písně Smells Like Teen Spirit.
    Když jsem ho já naposledy viděl (2012) měl na sobě 90s šusťákovou kombinézu a blond/pink háro.


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: S trochou nadsázky tu mám něco podobného :D


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    JAMILLOS: Na to že Big Bosse nemám rád dobrý :D Jen s tím thrashem si mohl dát víc záležetet něco jako: Dá si pár piv, během pár minut jí poví o velkém spiknutí a pokusech v hangáru 18, následně zabije draka a ojede princeznu ..... Jo a neměl být ten předposlední příspěvěk spíš o death metalu ?
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    VTIP
    (z Big Bossovy starý stránky)

    Situace: V hradu hlídaném drakem je uvězněna krásná princezna.
    Tady je příběh, jak to dopadne, když tam dorazí různí metalisti coby rytíři.

    Progressive metal:
    Metalista přijede s kytarou a zahraje 26 minutové sólo. Drak se z nudy zabije sám. Metalista dorazí do princezniny ložnice, zahraje další sólo s použitím všech technik a melodii, které se naučil v posledním roce na konzervě. Princezna uteče a vydá se hledat heavy metalistu.

    Glam metal:
    Metalista přijede, drak se začne smát, když uvidí jeho zjev a nechá ho projit dovnitř. Pote, co vejde do hradu, ukradne princezně makeup a začne natírat hrad nádhernou růžovou barvou.

    Nu metal:
    Metalista dorazí v Hondě Civic a pokusí se bojovat s drakem. Jenže uhoří, když jeho debilní pytlovité oblečení chytne plamenem.

    Redneck metal (Kabáti):
    když draka vožerou a poblejou tak jdou pro vidle a kydají hnůj....

    Power metal:
    Metalista přijede na bílém jednorožci, unikne drakovi, zachrání princeznu a pak se s ni miluje v kouzelném lese.

    Speed metal:
    Metalista se přiřítí takovou rychlostí, že si ho drak ani nevšimne, ojede princeznu tak rychle, že si toho princezna ani nevšimne,
    a zase zmizí takovou rychlostí, že si ani nevšimne že někde byl.

    Thrash metal:
    Metalista přijede, bojuje s drakem, zachrání princeznu a ojede ji.

    Heavy metal:
    Metalista přijede na harleji, zabije draka, dá si pár piv a ojede princeznu.

    Folk metal:
    Metalista přijede s přáteli, kteří hrají na akordeony, violy, flétny a spoustu dalších podivných nástrojů, drak usne (ze všeho toho tancování a halekání). Pak všichni odjedou.....bez princezny.

    Viking metal:
    Metalista připluje na drakkaru, zabije draka svoji velkou sekyrou, stáhne ho z kůže a sní. Znásilní princeznu k smrti, ukradne její věci a před odjezdem zapálí hrad.

    Death metal:
    Metalista přijede, zabije draka, ojede princeznu, zabije ji a odjede.

    Gothic metal:
    Metalista přijde velmi pomalu, je celý v černém, s drakem je kámoš takže ten jej pustí do hradu. Princeznu obleče do černých šatů
    a položí ji do rakve kde ji velmi pomalu ojede. Potom uspořádá na hradě výstavu černých obrazů
    a beze slova odejde.

    Mystic metal:
    Metalista se vynoří z magického kruhu před drakem. Ten se tak lekne že se posere a uteče. Pomocí zaklínadel ojede princeznu
    vysoko ve vzduchu nad hradem, nechá ji tam viset a zmizí.

    White metal:
    Metalista přijde se dvěma ministranty k hradu, slouží mši a obrátí draka na katolickou víru takže ten již nikdy nikoho nesežere
    a všechny miluje. Najde princeznu, ojede ji, potom se pomodlí desetkrát "zdrávas" a je mu odpuštěno.
    Nakonec udělá z princezny jeptišku a odtáhne ji do kláštera.

    Black metal:
    Metalista dorazí o půlnoci, zabije draka a nabodne ho na kul před hradem. Potom ojede análně princeznu, vypije její krev během rituálu předtím, než ji zabije. Pak ji nabodne na kůl vedle draka.

    Gore metal:
    Metalista přijede, zabije draka a rozhází jeho vnitřnosti před hradem, ojede princeznu a zabije ji. Potom ji znova ojede, rozpáře břicho a sni její vnitřnosti. Potom to, co zbyde, ojede ještě jednou, spali mrtvolu a taky ji ojede ješte jednou - teprve pak odjede.

    Doom metal:
    Metalista přijede, spatří jak je drak obrovsky, pomysli si, ze ho nemůže nikdy přemoct, potom propadne depresím a spáchá sebevraždu. Drak ho sni a princeznu si dá jako dezert. A to je konec smutného příběhu.
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: Světci Sodomovi, tomu řikám budoucnost !


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    HISTORKA: V roce 1972 byl Jimmy Page v nočním klubu, kde se mu zalíbila čtrnáctiletá Lori Maddox. Ten pak poslal týpka jenž měl na starosti jeho kytary aby ji vyřídil: „Jimmy mi řekl, že tě bude mít, ať se ti to líbí, nebo ne.“ Pak ji pak popadl, nacpal ji do limuzíny a oznámil jí, že pokud se pohne, utrhne jí hlavu. Limuzína pak přijela k domu Jimmyho Page.... No a když si uvědomil že by mohl být průšvih, vymyslel geniální plán: Tři roky ji držel doma zavřenou. Lori Maddox s ním pak zůstala ještě několik let a říkala, že je velice „romantický“. V knize Hammer of the Gods: The Led Zeppelin Saga dokonce říká: „Bylo to jako ze snu! Unesena ve čtrnácti!“


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR:

    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    PIKO23: HISTORKA: V roce 1974, hrál opilý Clapton v Birminghamu a všiml si arabského muže, jak osahává svou ženu. V tu chvíli se zpěvák naštval a začal vyřvávat, že by měli z Británie vypadnout všichni černí, Jamajčani, Asiaté a kdokoli, kdo se tam nenarodil. „Enoch měl pravdu, měli bychom je všechny poslat zpátky. Británie musí zůstat bílá!“
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    KULT: Eric Clapton (1974)

    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    _IOB_: hele v poho, pokud to nebudou věci typu Skrillex :D
    _IOB_
    _IOB_ --- ---
    jedna "technicka" - vypada to ze to tady je hlavne/jenom o kytarove a tvrde scene, potazmo kdyz tady nahodim nejakou vec ve spojitosti treba s elektronikou, budu jenom za nepochopeneho "srace" a na mou hlavu padne hora minusek...
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    HISTORKA: „Jim vyšel ven do hospody, opřel se o bar, objednal si osm vodek s džusem, nacpal do sebe osm prášků Tuinalu, vypil další dvě nebo tři vodky s džusem, dal si další dva Tuinaly, pak se chtěl jít vyčůrat, ale nedokázal odejít předtím, než si dal dalších pět vodek s džusem a tak si prostě vytáhl penis a začal močit u baru. Pak tam přiběhla nějaká roštěnka a začala mu ho kouřit. Během toho si dal dalších pět vodek s džusem a zbaštil další čtyři Tuinaly. Pak si nachcal do kalhot a pak jsme ho s Ericem Emersonem táhli domů.“

    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam