• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PIKO23Hudební zákulisí (historky,zajímavosti,kultovní fotky a fórky z hudebního prostředí)
    TEKKIT
    TEKKIT --- ---
    PIKO23: já myslel že tenhle borec dostal doživotí:O A koukám že si to štráduje vesele po světě
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR:


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR:

    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    PIKO23:
    U tohohle jsem si vzpomněl na nějakej pořad o pohlavních chorobách kdy se moderátor ptal odborníka (dlouholetej praktik) co by tak uved jako typickej příklad rizikovýho chování.
    Doktor se tak zamyslel a :"...no tak celkem nedávno ke mě do ordinace přivezli nejmenovaného světoznámého interpreta na turné, byl velice pravděpodobně pod vlivem drog a z něj vypadlo že měl po koncertě nechráněný anální sex s přibližně deseti fanynkami,ptal se mě jestli jako nemám něco rychlého co by zamezilo případným následkům v podobě pohlavní choroby,po zběžném vyšetření jsem zjistil že to nespíš bohužel bude pravda takže dostal tip na koupi kondomů s rychlým poučením o tom že zdaleka nerizikovější možný kontakt je opilá -náctiletá party girl/groupie,poté jsem se ho pro změnu asi poněkud nevěřícně zeptal já jestli třeba takhle někdy slyšel o AIDS.." :D
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: (narážka na song od Anthrax - Indians)


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    HISTORKA:
    Sorry, ale Mötley Crüe jsou prostě skvělým zdrojem, dnes se mrknem na jejich zpěváka Vince Neila.
    V roce 1984 po turné s Ozzym, jel Vince a jeho spolujezdec Nicholas "Razzle" Dingley, bubeník skupiny Hanoi Rocks do obchodu s lihovinami, jelikož na párty už došel všechen chlast. Vince byl opilý, vozovka mokrá a tak se nešťastnou náhodou auto dostalo do smyku a vybouralo se. Razzle však podlehl zraněním, Vince byl obviněn za vraždu z nedbalosti. Vince byl obviněn z neúmyslného zabití a odsouzen na 30 dní ve vězení (odkroutil si však jen 18 dní), poté musel navštěvovat psychiatra a natáčet varování proti řízení v opilosti.

    Razzle





    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: Varg Vikernes (Burzum, Mayhem, Old Funeral)


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    HISTORKA:
    Zase jedna od Dee Deeho z The Ramones (mimochodem můj nejoblíbenější člen). Během evropského turné v Německu členové Ramones pořádali dost divoké večírky plné drog, alkáče a nezletilých čajin. Jednu takovou Dee Dee popsal:
    „Během pár minut jsem měl nějakou mladou holku v minisukni na koleni, na kterém si ojížděla rozkrok a šeptala mi do ucha: Tak hrozně tě chci, Dee Dee. Chceš šukat? Líbím se ti? Mám i sestru a ta moc dobře kouří. Chceš nás obě? Když jsem pak odcházel z šatny o dvě hodiny později, na zemi bylo 44 prázdných lahví od piva a sedm prázdných lahví vína. A žádnej kondom.“

    A sorry, že tu pořád omílám ty samý lidi, ale už mi došli storky a zase budu muset nějaké načerpat, mám i nějaké vyznačené, ale na to aby se dostali z knihy sem musí být nálada. Tak to tu nezavrhněte mezitím :D







    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR:


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    ZAJÍMAVOST:
    Muzikant Ronnie Hawkins jednou dal radu Elvisu Presleymu: Musíš si říkat ‚Rock‘ nebo ‚Jack‘ nebo tak něco, abys byl úspěšný. Cokoliv, jen ne ‚Elvis Presley‘.

    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR:


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR:


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    HISTORKA:
    Jestli chcete slyšet super historky o heroinu, obraťte se například na basáka z kapely Mötley Crüe, Nikkyho Sixe. Já osobně mám nejradši příběh o tom jak se přepálil v domě svého dealera, který se ho nejprve snažil resuscitovat pomocí basebalové pálky a když pokus selhal, vzal jeho tělo a pohodil ho někde u popelnic. Nikky se naštěstí probral a celá ta událost inspirovala song Dancing on Glass.
    V roce 1987 byli Mötley Crüe na turné Appetite for Destruction společně s Guns N' Roses. Těsně před Vánoci, 23. prosince, si šlehal Nikki Sixx heroin ve Slashově pokoji, když se zase předávkoval. Slash v té době v pokoji nebyl, ale jeho přítelkyně zavolala záchranku. Na cestě do nemocnice Sixx přestal dýchat a byl dvě minuty po smrti. Naštěstí jeden medik odmítl dále nepokračovat v oživovaní a dvě injekce adrenalinu do srdce ho oživili. Když se pak probudil v nemocnici, vytrhal si všechny kapačky z těla a utekl. Chytil stopa domů a tam si dal ještě trochu heroinu, jak se sluší a patří. Jo a těch pár minut "na druhé straně" ho inspirovaly k napsání písně Kickstart My Heart.

    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: to asi většina z vás dobře zná ....


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: bombr holou hlavu v Orlíku jsi viděl každej den, žádnej trouba po desátý večer nesměl sem .....


    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: Něco málo na téma Stoner Stanley










    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR:

    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    ZAJÍMAVOST: To že Bruce Dickinson (Speed, Samson, IM) má pilotní průkaz na dopravní letadla a nemá problém odpilotovat světové turné již všichni víme. Ale to že v jižním Walesu v roce 2012 založil společnost, která opravuje a udržuje letadla a zaměstnal kolem stovky lidí v regionu, kde je malá zaměstnanost, už ví málokdo. Dále se věnuje šermu a v roce 2015 přepral rakovinu jazyka.



    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    CITÁT: „Filmy potřebují zvuk asi stejně, jako symfonie od Beethovena potřebují zpěv.“
    - Charlie Chaplin


    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam