• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PIKO23Hudební zákulisí (historky,zajímavosti,kultovní fotky a fórky z hudebního prostředí)
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    HISTORKA:
    Zase jedna od Dee Deeho z The Ramones (mimochodem můj nejoblíbenější člen). Během evropského turné v Německu členové Ramones pořádali dost divoké večírky plné drog, alkáče a nezletilých čajin. Jednu takovou Dee Dee popsal:
    „Během pár minut jsem měl nějakou mladou holku v minisukni na koleni, na kterém si ojížděla rozkrok a šeptala mi do ucha: Tak hrozně tě chci, Dee Dee. Chceš šukat? Líbím se ti? Mám i sestru a ta moc dobře kouří. Chceš nás obě? Když jsem pak odcházel z šatny o dvě hodiny později, na zemi bylo 44 prázdných lahví od piva a sedm prázdných lahví vína. A žádnej kondom.“

A sorry, že tu pořád omílám ty samý lidi, ale už mi došli storky a zase budu muset nějaké načerpat, mám i nějaké vyznačené, ale na to aby se dostali z knihy sem musí být nálada. Tak to tu nezavrhněte mezitím :D

PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR:

PIKO23
    PIKO23 --- ---
    ZAJÍMAVOST:
    Muzikant Ronnie Hawkins jednou dal radu Elvisu Presleymu: Musíš si říkat ‚Rock‘ nebo ‚Jack‘ nebo tak něco, abys byl úspěšný. Cokoliv, jen ne ‚Elvis Presley‘.

PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR:

PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR:

PIKO23
    PIKO23 --- ---
    HISTORKA:
    Jestli chcete slyšet super historky o heroinu, obraťte se například na basáka z kapely Mötley Crüe, Nikkyho Sixe. Já osobně mám nejradši příběh o tom jak se přepálil v domě svého dealera, který se ho nejprve snažil resuscitovat pomocí basebalové pálky a když pokus selhal, vzal jeho tělo a pohodil ho někde u popelnic. Nikky se naštěstí probral a celá ta událost inspirovala song Dancing on Glass.
    V roce 1987 byli Mötley Crüe na turné Appetite for Destruction společně s Guns N' Roses. Těsně před Vánoci, 23. prosince, si šlehal Nikki Sixx heroin ve Slashově pokoji, když se zase předávkoval. Slash v té době v pokoji nebyl, ale jeho přítelkyně zavolala záchranku. Na cestě do nemocnice Sixx přestal dýchat a byl dvě minuty po smrti. Naštěstí jeden medik odmítl dále nepokračovat v oživovaní a dvě injekce adrenalinu do srdce ho oživili. Když se pak probudil v nemocnici, vytrhal si všechny kapačky z těla a utekl. Chytil stopa domů a tam si dal ještě trochu heroinu, jak se sluší a patří. Jo a těch pár minut "na druhé straně" ho inspirovaly k napsání písně Kickstart My Heart.

PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: to asi většina z vás dobře zná ....

PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: bombr holou hlavu v Orlíku jsi viděl každej den, žádnej trouba po desátý večer nesměl sem .....

PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: Něco málo na téma Stoner Stanley

PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR:

PIKO23
    PIKO23 --- ---
    ZAJÍMAVOST: To že Bruce Dickinson (Speed, Samson, IM) má pilotní průkaz na dopravní letadla a nemá problém odpilotovat světové turné již všichni víme. Ale to že v jižním Walesu v roce 2012 založil společnost, která opravuje a udržuje letadla a zaměstnal kolem stovky lidí v regionu, kde je malá zaměstnanost, už ví málokdo. Dále se věnuje šermu a v roce 2015 přepral rakovinu jazyka.

PIKO23
    PIKO23 --- ---
    CITÁT: „Filmy potřebují zvuk asi stejně, jako symfonie od Beethovena potřebují zpěv.“
    - Charlie Chaplin

PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: Sem kdysi objevil kompilačku jak by to vypadalo kdyby slavní kytaristé hráli na obří slimáky, zde jsou ti nejzajímavější (ale povedeností té úpravy, nevidim na Slashovi nic moc zajímavýho....) A Dave vypadá jak kdyby měl nějakou alergii :D

PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR: Chad Kroeger z Nickelback

PIKO23
    PIKO23 --- ---
    HISTORKA:
    V říjnu roku 1984 popíjeli Mick Jagger a Keith Richards v Amsterodamu a na pokoj se dostali až v pět ráno. Charlie Watts mezitím už dávno spal, ale Mick Jagger ho probudil telefonátem, kde mu řekl: „Je to můj bubeník? Koukej vstávat a pojď k nám!“
    Charlie Watts poté podle slov Keitha vstal, oblékl se do obleku, uvázal si kravatu, vzal si čerstvě vyleštěné boty a šel dolů. Jakmile uviděl Micka Jaggera, napálil mu pravý hák, až ho přivedl do bezvědomí. Jagger pak začal sklouzávat po stole do otevřeného okna a kdyby ho Keith Richards nezachytil za nohu, spadl by z dvaceti pater. „Nikdy mi už neříkej ‚můj bubeník‘,“ sdělil Charlie. „Ty jsi můj zpěvák.“

PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR:

PIKO23
    PIKO23 --- ---
    JAMILLOS: škoda ....
    JAMILLOS
    JAMILLOS --- ---
    PIKO23: Guns po týhle věci svoje album nepojmenovali. Je to prozaičtější.
    "The Spaghetti Incident?" - Wikipedia, the free encyclopedia
    https://en.wikipedia.org/wiki/%22The_Spaghetti_Incident%3F%22#Album_title
    PIKO23
    PIKO23 --- ---
    FÓR:

PIKO23
    PIKO23 --- ---
    HISTORKA: Keith Richards (The Rolling Stones)
    Když se jeden novinář zeptal Keitha Richardse, co byla nejdivnější věc, kterou šňupal, odpověděl: „Mýho tátu. Šňupal jsem svýho tátu. Byl po kremaci a nemohl jsem odolat tomu trochu ho smíchat s kokainem. Tátovi by to bylo fuk a dopadlo to docela dobře, jsem furt naživu.“
    Ve stejném rozhovoru se ho také novinář zeptal na nejvíce život ohrožující moment ve spojitosti s drogami. „Někdo dal pesticidy do mého heroinu. Bylo to ve Švýcarsku a byl jsem chvíli v komatu. Nemohl jsem se hýbat, ale všechno jsem vnímal. Všechny jsem slyšel a říkali, že jsme mrtvej. A já si furt říkal, že přece sakra nejsem mrtvej. Asi deset let jsem byl na žebříčku lidí, co velmi brzy zemřou. Asi byli dost zklamaní, když se mi to nepovedlo.“

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam