• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    Klub zaměřený na silniční cyklistiku a vše kolem ní. Novinky, závody, švihy, postřehy. GIRO Velogames


    VELOGAMES NYX LEAGUE: 15465707

    http://www.velogames.com/




    Weby věnující se silniční cyklistice:
    Roadcycling.cz
    Supercycling.cz
    www.steephill.tv
    www.cyclingnews.com

    Výsledky:
    Procyclingstats.com

    Streamy:
    cyclinghub.tv/livestream
    sportlemon.tv

    Velogames - Nyx Cyklo liga
    http://www.velogames.com/

    rozbalit záhlaví
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BADHORSE: ono stačí přepokládat, že všichni účastníci provozu jsou idioti...to už mě zachránilo před mnoha haváriemi na kole i v autě
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    PAN_SPRCHA: tohle je kruhacova klasika.

    bych vam nekdy pral si dat se mnou ranni commute do officu u Tower bridge :-) lepsi trenink "bunch awareness" byste tezko hledali :-)))
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ:njn, kruháče, u normálních křižovatek se všichni instiktivně rozhlíží levá,pravá,levá a cyklista se tam neschová. U kruháčů mají špatní řidiči tendenci jen se mrknout krátce na jednu stranu a tam může být cyklista schovaný za A-sloupkem

    Car Hits cyclists.
    https://www.youtube.com/watch?v=qa-7P48jRKA
    JAZ
    JAZ --- ---
    ATOMIKS: Popisuje to tak, že jel po kruháči, debil v autě mu nedal přednost a letěl přes kapotu... přesně takhle jsem byl před půl rokem sestřelenej taky, člověk je v takových chvílích fakt úplně bezmocnej :(
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    Australský cyklista Mark Renshaw přijde o začátek nové sezony kvůli zlomenině pánve, kterou utrpěl při tréninku, když ho srazilo auto. Po zranění se bude moct vrátit k závodům za tři až čtyři měsíce.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Zázraky se někdy dějí!
    JAZ
    JAZ --- ---
    Tohle je neuveritelny pribeh, kdyz si vzpomenu, ze mu nedavali vubec zadnou nadeji na preziti... http://www.cyclingnews.com/news/broeckx-rides-bike-for-first-time-since-coma/
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Kdybyste někdo chtěli něco z isadore, maj teď 30% slevu na vše - kód BF2018
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    FORELLI: ja vozim celenku zimni a na to narazim klasickou "letni" cyklocepici s ksiltem + prilbu :-)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Prosím zimodrtiče o tip na zimní čepici s kšiltem (v zimě jezdim vcelku dost a zimních čepic pár mám, ale všechny bez kšiltu). Předem díky. PS: Raphu za skoro dva litry nechci ;-)
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    100 dnů Petra Vakoče
    https://www.petrvakoc100.cz/
    100 dnů Petra Vakoče | ČÍSLA
    https://www.petrvakoc100.cz/cisla
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    MAESTRO_007: no právě že tam ty zábrany byly a byly jenom na jedný straně. To je právě řešení, který za a) nijak nenaruší atmosféru, za b) je bezpečné pro průjezd.
    na jedna strana je volná pro veškeré blbnutí fanoušků, druhá je s plotem pro čistě divácké diváky. takhle to funguje dobře dokud tohle někteří neignorují a přelezou zábrany. V tom případě má zasáhnout policajt/ochranka s tím, že blbne se nad druhý straně, tady stůjte za zábranou.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MAESTRO_007: jinak k dokresleni situace. tohle je az ctvrta nebo pata skupina pred cilem, prvnich top20 jsme nechali projet a behani a tlaceni vyhecoval 70lety duchodce italsky, nikoho jsme neohrozili, kazdeho se pred potlacenim zeptas, s nekym pokecas, mistni se i zastavi.... je to proste atmosfera silnicniho fanouskovskeho kotle a patri to k tomu, cumet prse rameno policajtum a pres dve kovove zabrany se mi fakt nechce, to uz muzu jit na ten fotbal nebo zustat u televize a mam to jak na tom tenise :-)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    tady ty polosilene nebezpecne divaky neschvaluju, ale sam se povazuju za Tifosi a jsem kazdopadne rad za to z cyklistika neni jako fotbal nebo tenis. Vzdyt to je jedna z nejlepsich veci ze divaci jsou v kontaktu se zavodniky. Zavod se napriklad jede okolo vaseho baraku, na etape muze byt klidne million+ lidi atd.

    jako vsude, zakazy jsou k nicemu (viz.pripad s niblim kde zabrany byly) ale je potreba pouzit mozek a zdravy rozum (v pripade fanousku)

    kazdopadne v italii ti myslivci a policajti stoji za ruce az na poslednich 2-3 km stoupani a taky to neni reseni... mam z tama i peknou fotku :-) (jsem ten v cervenem)



    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SALO: ta fantazie má hromadu precedentů. Ve všech sportech o kterých vím že se s tím potýkají platí: pokutu dostane organizator, a pak se ten soudu s těmi konkrétními viníky.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SALO: A od toho ty internety jsou, ne? Abychom byli ti nejchytřejší a všechno věděli dopředu, jak to bude! ;)
    SALO
    SALO --- ---
    ale vsetci tu hypotetizujete. faktom je, ze Nibali sa sudi s ASO. vsetko ostatne su (zatial) len vase fantazie. :)
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    SALO: To sice ano, a výjimečně souhlasím s KEIKINem (a nechci ho podezírat, že to tak myslel). Dal by se použít zákon padajícího hovna - ASO dostane pokutu a bude ji vymáhat na viníkovi (neděje se to už třeba ve fotbale, když klub dostane pokutu za diváky a oni je mají na kamerách a chtějí to po konkrétních lidech?).
    KEIKIN
    KEIKIN --- ---
    SALO: ok, ale kdyby ods ASO vysoudil ranec, tak ASO zažaluje toho di´váka, protže pak by nastal pro ně nepříjemný precedens.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    SALO: to bude druhý krok.
    SALO
    SALO --- ---
    KEIKIN: ale nibali sa nesudi s divakmi, sudi sa s ASO.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam