• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: tak že nebyl Izraelec....za ICA je lotyš,belgičan,ital,španěl,kanaďan,Australan....a dva izraelci. prostoru tam bylo dost.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Giro na Velu
    The entry deadline for Velogames Italy 2019 is 16:30 CEST (Central European Summer Time) on Saturday 11th May 2019.

    JAZ
    JAZ --- ---
    JAZ: Tak nic, stejne jako loni se na nej vyprdli :( Aspon ze za CCC jede Cerny, vzhledem k tomu ze ten tym tam bude jen do poctu, mohl by mit volne ruce a zkusit nejakou etapu.
    JAZ
    JAZ --- ---
    Dan Turek vyhral nejlepsiho vrchare na solidne obsazene Vuelta Asturias, tesne pred Carapazem. Vypada, ze formu ma. Pral bych mu letos Giro, pokud mu utece jako loni jen diky tomu, ze neni Izraelec, tak to uz bude fakt pech...
    JAZ
    JAZ --- ---
    HELLISH: řekl bych, že do takovýho risku Sky nepůjde. Oba měli loni na Vueltě premiéru na GT a za celé 3 týdny o nich nebylo slyšet... potřebujou ještě čas. To už spíš dávají smysl Poels nebo De La Cruz, kde je aspoň top 10 jistá, nebo Kwiato, který má z jara formu a pokud přežije těch pár větších kopců, spousta dalších etap by mu profilově měla sedět, nemluvě o časovkách.
    PAN_SPRCHA: myslíš směrem k Rusku? Těžko říct, narodil se v Itálii, celý život žil ve Francii a Španělsku... ani nevím, jestli vůbec umí rusky :)
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    HELLISH: Sivakov má obří marketingový potenciál, imho to převáží nad realnyma sancema na top umístění
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: lopez 2.0 no...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    DRAK00LA: jop, by mě zajímalo na koho tam sky pojede. Kromě domestiku puccia a kneesem je tam věkový průměr 22 let
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    JAZ: Sivakov a Hart na tom nejsou věru zle, ale na bednu by to asi ještě nestačilo, tak uvidíme, co vymyslí. Zase aby se objájce vzdal Tour, to je taky dost divný..
    JAZ
    JAZ --- ---
    DRAK00LA: no kurva... Tak to vypada na Thomase, ktery ma podle Romandie uz ted velmi dobrou formu. Musi ho Brailsford ukecat, jinak budou hrat na Giru druhe housle, coz se mu v prvnim poradnym zavode pod novym brandem nehodi. Jinak Bernal nejak casto pada, loni zlomena klicka na Katalansku, pak ten hnus na San Sebastian, ted dalsi...
    DRAK00LA
    DRAK00LA --- ---
    Bernal zlomena klicni kost, Giro v haji :/
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    tytyty jáámóó //hrozný to koukání na eurosport
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Tvl. ten Roglic je motorka.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    FORELLI: Tak tady v Liberci už přes hodinu chumelí :)
    FORELLI
    FORELLI --- ---
    Horské oblasti ve střední Evropě pokryl sníh. Silné sněžení dělá vrásky na čele organizátorům cyklistického závodu Giro d'Italia. Trasa, po které za tři týdny pojedou ti nejlepší jezdci, je teď pokrytá vysokou vrstvou sněhu. Nasněžilo i v Rakousku, Německu nebo v Krušných horách.
    JAZ
    JAZ --- ---
    PAN_SPRCHA: z téhle generace bych neodepisoval ani Oomena a Harta, stejně jako Latour zatím jen makaj na ostatní a neměli možnost ukázat se na větším závodě sami. A po nich už Pogačar, na něj se hodně těším.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JONAS3: jojo, nějak ta generační výměna u evropanů na GC drhne, Soler od loňského nice nic nezajel, italové formolo,ciccone, ravasi, petilli taky žádný větší progres, poslední dva se zakopali v emirates, imho jim tam daj slušnou smlouvu tak už se nesnaží moc jít dál. Frantici Martin a Latour taky nic moc......všem vepředu na GC bude letos 27+ let za nima je velká díra, kde je jen Gaudu a Máš. Přitom celá ta generace ročníků 1989-1992 už valí mnoho let.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    PAN_SPRCHA: To teda jo. Jinak za mě trochu zklamání Eg a Kämna. Tay mi to přijde, že trochu zapadají.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    Ale Gaudu začíná vypadat hodně dobře. Trochu jsem si říkal v minulý sezoně jestli to nebude další zapadlej talent, ale letos mu to jezdí pěkně.
    HELLISH
    HELLISH --- ---
    MAESTRO_007: Dneska taky šetřil, tak jsem zvědavej, co předvede zítra:)
    Jinak můj tip se celkem naplňuje, dneska Roglič pro změnu třetí a zítra a pozítří to vyhraje (pokud nenechaj Hirta z úniku).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam