• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    FORELLISilniční cyklistika - "špatným dnem šetříte síly"
    JAZ
    JAZ --- ---
    BADHORSE: masakr! V kolika lidech jste to jeli? :)
    Já si dal sólo rekord před pár týdny, něco přes 200km (https://www.strava.com/activities/2302454299 ), a ten večer jsem poznal největší křeče v životě, hodinu jsem nemohl vstát z gauče :)
    ONDRAT
    ONDRAT --- ---
    BURKHAR:Pěkný. Taky se mi včera povedla. Chtěl jsem jet původně do Zdic a přes Křivoklátsko zpátky do Prahy, ale nastoupil jsem do špatnýho vlaku a dojel až do Plzně. Tak jsem to zkusil a nakonec krásnej výlet, přejezd celýho Křivoklátska, v případě zájmu trasa zde: https://en.mapy.cz/s/3ugdW
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    JONAS3: https://www.strava.com/activities/2475011715/overview

    jen ten overall time tomu dela trochu ostudu a nerozdelil jsem to protoze sme se snazili to zalomit venku a jen trepaly kosu :DD
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    JONAS3: ja se chlubim jen na strave :-))
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    BADHORSE: Tak se pochlub, "magore" :D
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    BURKHAR: pekne jen vydrzet!
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    BURKHAR: * července
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    Hlásím první stovku. začal jsem teprve začátkem června, tak to šlo pomalu. Bolí to, ale jsem rád. Po půli června jedem s kamikem Brno - Vídeň na Sachretorte. To bude taky bolet, ale těším se. Lýtka a stehna už začínají fajně tvrdnout.
    SHITTIE
    SHITTIE --- ---
    Zdenek Stybar agrees two-year contract extension | Deceuninck - Quick-Step Cycling team
    https://www.deceuninck-quickstep.com/en/news/3999/zdenek-stybar-agrees-two-year-contract-extension
    JAZ
    JAZ --- ---
    PAN_SPRCHA: kdyby byl spatny vrchar, tezko udela bednu na takovymhle zavode.
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: jojo, Dennis dneska ukázal jak špatný vrchař je....oh wait
    JAZ
    JAZ --- ---
    JONAS3: Šance na druhý místo určitě je, protože Dennis nevyjede nic kam ho nevytáhne Pozzovivo. Etapa vypadá skvěle, všechny tři kopce jsem jel a hlavně první Nufenenpass je fakt zlo, strašně divný stoupání, kde člověk jako blbec furt skáče ze 3 do 10 procent a opačně, tam se pojede dost blbě nějaký tempo, takže už tady nahoře v tom může být dost velký chaos. A pokud se opravdu začne útočit už tady, u Bernala zůstane přes vrchol maximálně Elissonde, a potom na zbývajících dvou kopcích je už možný všechno, nebude to mít lehký. Pro Hirťáka jen škoda, že má za sebou narozdíl od všech ostatních v GC Giro, což už v téhle fázi závodu musí být znát.
    JONAS3
    JONAS3 --- ---
    Spíš než Londýn bych řešil Hirta, co? Ta časovka nedopadla úplně špatně, co myslíte. A dnes? Cinkne mu to? Bernala nedá, ale bednu by to mohlo dát...
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    ATOMIKS: ja ted nemuze se rozep8sovat ale shodou okolnosti kamarad zna tu soudkini sam je soudce a naprosto ten rozsudek rozporuje. ona tak rozhodla proto ze ta zenska uz v ty ceste byla ne ze mu tam stoupila najednou. jenze se vyhejbala na stejnou stranu coz se vsechno tim posralo. v londyne je fakt tohle normalni lidi na cervenou serou takze se tohle deje porad ale tohle je rozsudek ktery stanovuje precedens ktery je huste ani cyklistickej.
    ATOMIKS
    ATOMIKS --- ---
    já tedy čtu, že vina byla prokázána 50:50 a on dostal hovnajs, protože narozdíl od ní se nechtěl protisoudit (což se mu jaksi nevyplatilo). ale třeba pan sprcha narozdíl od nás všech ten rozsudek skutečně četl a své zdejší resolutní dedukce má něčím podložené. mmchdm arrogant a reckless jel podle jednoho svědka nikoli více svědků a na červenou šla .o)

    The judge, Shanti Mauger, said both were equally to blame for the incident on a busy junction near London Bridge, but only Brushett was entitled to a payout because she had put in a claim and Hazeldean had not.
    Sitting in Central London county court, Mauger said: “Ms Brushett and Mr Hazeldean were equally culpable in this accident and Mr Hazeldean, for whatever reason, hasn’t made a claim and so only Ms Brushett is getting a payout.”
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    JAZ: to je jenom projev arogance jedný skupiny lidí k ostatním. Soud má všechny informace k případu a nějak ho posoudí( a to docela kladně k cyklistovi, který dostal k placení dvacetinu částky co po něm ta ženská chtěla), ale lidi na základě nějakého polopresneho novinového článku mají jasno.


    JAZ: 15mph mezi davem lidí je sakra moc.
    JAZ
    JAZ --- ---
    Btw tady je pěkně vidět, co si o tom lidi myslí :) https://www.gofundme.com/f/help-cover-rob-hazeldean039s-legal-fees#
    JAZ
    JAZ --- ---
    PAN_SPRCHA: píšou 10-15mph, takže jel objektivně spíš pomalu. A když před sebou vidím na semaforu zelenou, tak rozhodně nebrzdím. Jestli byl cyklista podle svědků arrogant tak to se mu vůbec nedivím, mně kdyby sestřelil nějaký debil co přechází na červenou, tak mě svědci budou muset chytit abych ho na zemi ještě nedokopal...
    PAN_SPRCHA
    PAN_SPRCHA --- ---
    BADHORSE: tak ona nešla na červenou a on jel podle svědků "arrogant and reckless" tedy prostě moc rychle na to v jaký oblasti se pohyboval. Soudce řek, že on tam co jezdit takhle a ona nemá co čumět do mobilu a škoda je 4000 liber pro ní a nula pro něj protože je prostě majitel silnějšího stroje.
    BADHORSE
    BADHORSE --- ---
    PAN_SPRCHA: co presne ti dava smysl? ona na mobilu vstoupila do vozovky na cervenou, on jede na kole snazi se ji vyhnout ona se na posledni chvíli taky chce vyhnout a udela krok smerem zpet kde ji chtel objet, bum bac jsou na zemi. Tam proste nikde nevidim vinu na strane cyklisty, u nas v zombiemeste bys proate po takovém rozsudku nemohl do práce na kole, protoze ja mám takových close callu tak 5 bezne na 500 metrovem useku a jen cakem az to jednou rachne. ted s vidinou ze ja mam predvodat kteréhokoliv chodce co jde po chodniku je nemyslitelne. uz tak si musis totalne davat bacha na uberisty a taxikare.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam